Mental istids permafrostlossning

2011-01-28

Är inte alldeles klar över vad jag skall skriva om idag, det känns som om allt bara eskalerar i någon form av sammandragning inför det som komma skall. De rätt uppenbara imperialistfasonerna som tar sig uttryck som demokratiyttringar i de forna Nordafrikanska kolonierna, de kan ju tyvärr med en inte helt obetydlig sannolikhet främst vara ägnade att växla maktinnehavet för att lugna folket, och byta vinkel på exploateringsspaken. Man kan även säga att det inte precis styrker någon trovärdighet med inblandningen av Centralbankirer och Nobelstiftelser.

Samtidigt som detta sker så kan ju vem som helst börja undra hur de har mage att sitta på G-Zero möte och diskutera den lilla framgångsrika exportekonomin vars handel inte sällan sker i dollarvaluta, samtidigt som detta pågår och skuldsättningen exploderar?

http://www.reuters.com/article/2011/01/28/us-global-debt-idUSL3E7CS0BO20110128

Men the show must go on om den inte skall falla, inte minst om den bygger på förtroende och inte på sakförhållanden.

Här hemma kommer nu ytterligare infama försök att sopa över historiens flesteg genom att regeringen har uppdragit åt en professor att vidare klarlägga den Svenska delaktigheten i världskrigens förbrytelser. Att den akademiska trovärdigheten skall garanteras av titeln på utredaren, det är fullkomligt uppenbart. Den mera korrekta frågeställningen är väl varför inte misstänkta förbrytare själva får göra den brottsutredning som skall ligga till grund för eventuella lagförelser?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram