Det Ringer in.

2010-08-25

Det är säkerligen en tragedi för många att inse varför man inte från SAP:s sida nu inte fattar galoppen omgående? Svaret är troligen mycket dystert för många att inse. Det är ju inte mycket till idé att hoppas på annat än att vansinne då råder när man väljer att inte agera. Annars bör nog individen vara lite mera realist och inse att ingen kommer någonsin att  bära någon annan genom hela livet, då fungerar inte biologin.

Dock kan det synas viss ljusning och måhända finns det ännu tid att hinna väcka tillräckligt många till medvetande

http://www.youtube.com/watch?v=Ix3jCbW19gs&NR=1

Tycker till exempel i detta därför att det nu är dags att folk sluta agera som dårar själva och att slutar skratta åt filmen Ebberöds Bank, det var ju ett tag sedan premiären. Folk borde ju istället gråta när de ser filmen istället, särskilt med tanke på vad den beskriver för någonting och det läge som världen idag befinner sig i. Att göra den kopplingen till dagens läge, det borde alla klara av att överföra på sig själva mentalt.

Jag förstår egentligen inte alls den politiska oviljan de politiska företrädarna till att ta den verkliga makten ifrån Centralbanksystemet? Om politiker inte egentligen enbart vill vara galjonsfigurer utan något verkligt syfte med sin gärning. Det verkar ju uppenbarligen som att politiker nu hellre vill ha bekräftelse för sin självkänslas skull framför att åstadkomma någonting verkligt. Alternativet är ju rent faktiskt att dumhet råder hos politikerna, vilket inte helt säkert är den fulla anledningen till att de har givits mandat av sina väljare.

Illasinnat uppsåt eller dumhet gör ju egentligen inte någon större skillnad för väljarna, möjligen kan ju uppsåt vara svårare att påverka än dumhet.

Undrar lite därför varför inte alla vill förstå att Politiska val nu har blivit till en ren bisak, eftersom den ekonomiska politiken och pengarna styr över all annan politik och kontrollen över den ekonomiska delen av samhället, den ligger hos bankerna? Men det vill ingen låtsas om i den mån som de nu förstår detta. Den dummaste kommentaren jag vet i detta är därför ”play the game” eller ”the show must go on”

Precis som i Sagan, så är lösningen att slänga ringen i just den eld som födde den, någon annan eld fungerar inte och det har med eldens syfte att göra, Centralbanksystemet föddes som ondska och avlades i synd och kommer därför bara att dö om det används i det godas tjänst.

Alltså IMF och BIS var redan från starten syftande till vad jag vågar påstå, allt annat än allas bästa. Vilket inte med bästa vilja kan säga ha undgått att göra avtryck i världen sedan dess.

Alltså kommer den första statliga banken inom Centralbanksystemet som aktivt drivs utan vinstnytta och för det allmännas bästa, att ovillkorligen och snabbt haverera hela systemet ifrån sig själv ända bort till FED. Så är det bara.

En ny valuta för att konservera dagens skuld in i en ny generation av skuldsättning är ingenting annat än ett försök att bredda skuldbasen i tid, där världen då skall häfta skuld till världsbanken, precis som vore det att banken var det första och styrande på jorden. Människan har funnits utan banker, men banker riskerar uppenbarligen att eliminera människan.

Vissa kanske tycker att en bytesaffär -baserad metafor inte håller som exempel, eftersom möjligheten att öka penningmängden och skapa kredit ger en ekonomi betydligt mer flexibilitet. Men detta är ändå ett bedrägligt argument. Även om pengar är mer effektiva än byteshandel, ändras inte den dynamiska relationen mellan produktion och konsumtion. Det går helt enkelt inte att på tillräckligt lång sikt konsumera mer än vad som produceras

Nu måste därför folk fatta att det brinner i knutarna! IMF lanserar inte alternativet med införandet av en världsvaluta, (Bancor), utifrån av de(IMF) på något sätt saknar ett nyttosyfte med denna åtgärd. Men jag kan försäkra att detta har en mycket begränsad nytta för befolkningarna men kommer att skapa oändligt lidande.

All den stund som detta blir till verklighet så är ringen däremot sluten i Centralbanksystemets ägande och friheten är så länge det systemet finns, helt styrd av IMF och endast väpnad kamp återstår. Och om sedan centralbanksystemet redan har intecknat krigsmöjligheten som egen åtgärd i någon form av interpolitisk schimär, då finns inte mycket kvar till den fria människan om man inte önskar delta som slav.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram