Ring-Swedbank, hallå...

2010-08-24

 Christer Gardell är som en sagofigur just nu, likt en centralbanksystemets utsände i detta, som skall se till att inte ringen kastas ner i den smältdegel som den skapades ur. Lite metaforiskt uttryckt. Swedbank är nu en enorm och unik chans för den som fattar eller tar den, att göra skillnad med för världen. Detta försöker Gardell nu att förhindra till vad som jag antar är varje pris.

Man kan säga att ringen nu ligger på öppen mark men i vatten så att inte alla kan se den och det gäller nu att vara först med att plocka upp den. Ena sidan kommer att försöka verka för systemets bevarande med hjälp av ringen, den andra sidan kommer att förstöra systemet genom att förstöra ringen
Ringen i sig är alltså egentligen inte ens särskilt viktig i sig för de som vill bevara systemet, så länge de själva kontrollerar den, men den är däremot mycket farlig om den ägs och kan brukas av andra och den är rent av dödlig för systemet om den föstörs genom att återbördas till sitt ursprung och upplösning.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram