Det blåser på månen

2010-08-19

Ekonomi kan finnas utan pengar medan pengar helt saknar betydelse utan ekonomi.

Alldeles för många älskar pengar. Även människor som jag själv har gjort det, som nu avskyr pengar och handel, som förstår den bedrägliga karaktären av det system vi lever i, jag har länge jobbat hårt och sparat för att kunna uppnå en känsla av stabilitet inom detta system av pengar.

Många människor ser pengar som en samlingspunkt för deras egen existens. Men är det verkligen pengar som de är söker , eller är det något helt annat ? I sanning, utgör pengar "säkerhet" i huvudet på massorna, verkligeheten kan som bekant vara skild från individens sanning. Pengar uppfattas ge oss förmågan att överleva , och ju mer av det vi har, desto säkrare känner vi oss. Påfallande lite kontanter för utdelning syns dock till i behandlingsrummen på sjukhus. 

Eftersom vi omedvetet förknippar förlängningen av vårt liv med den rörliga hälsa av den ekonomiska strukturen som vi lever i , vi tenderar att bli ovetande anhängare till sin fortsatta existens , även om systemet är korrupt och dömt att misslyckas. Vi förnekar godtroget undergången av systemet eller den valuta som stöder systemet, trots alla bevis på att det är dödsdömt, för även om det har slagit oss blodiga ,har vi aldrig känt till något annat.

Mot bakgrund av detta inrotade sätt att uppfatta saker är det svårt nog att övertyga människor om att ekonomin i själva verket inte ger den trygghet som de önskar, utan att den faktiskt förstör deras framtid helt. Att sedan förklara för dem att detta är avsiktligt , att ekonomin är att självförstörande , det är en annan möjlighet, som ännu inte tiden är mogen för. 

Många människor drabbas den ökända väggen i denna fråga, eftersom de helt enkelt inte förstår att vissa grupper av individer ( främst globalister och centralbankscheferna ) mäter pengar och ekonomi i helt andra termer än vad de själva gör. Den genomsnittliga individens liv är i en liten ruta när det gäller mekanik och finansiell motivation.

De tror att deras monetära önskningar och enheter är exakt samma som för en globalist.

Men vad de inte inser är att den värld som de tror i, den byggdes av globalisering. Det är därför många åtgärder av stora banker och besluten av våra stora företag som drivs av regeringen, verkar så galna med tanke på vanligt sunt förnuft. Vi försöker för oss själva att rationalisera beteendet som " idioti ", men verkligheten är att mål et är mycket medvetet och så långt utanför vad individen i gemen har lärt att förvänta sig, att några av oss saknar en referenspunkt för att kunna förstå detta. Om individen inte kan se fram till slutspelet , förstår individen inte heller de åtgärder som vidtagits för att nå slutspelet förrän det är för sent .

Och i slutspelet så är givetvis inte pengarna något värda. 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram