Vi kan bara vänta nu.

2010-08-11

Som regel är den mest framgångsrike mannen i livet den man som har den bästa informationen, sedan kan man naturligtvis inte mäta lycka som framgång, men ändå. 

Centralbankernas utskrift av pengar är helt utom kontroll ur det globala perspektivet. Denna ständiga utskrift av alla världens valutor är bara ett annat sätt för länder att inte fullgöra sina skulder - återbetalning av en borgenär sker med hjälp av en valuta vars köpkraft har minskat. Så är det bara.

Med avseende på att Irans vice president nu officiellt uppger att Iran skall sluta handla olja i euro och dollarvaluta, så kan man med viss övertygelse sluta sig till att trycket på det valutafinansiella systemet kommer att öka dramatiskt.

Att sedan Iranska soldater gräver gravar som västmedia meddelar är ägnade att stoppa döda Amerikaner i, säger väl kanske mer om den obetänksamhet som media förutsätter föreligger hos allmänheten. Dock är det inte alldeles okänt för många att muslimer enligt religionen måste ligga i jorden ett visst antal timmar efter dödens inträffande, vilket kan beskriva vem som skall ligga i gravarna och varför muslimerna gräver dessa gravar. Detta beror sannolikt inte enbart på att de tror att Amerikaner skulle kunna tänkas dröja något med grävandet...

Svensk politik gör som förväntat absolut ingenting och försöker istället att fokusera debatten på företeelser så långt ifrån den verklighet i ovan som bara är möjligt, folket skall till varje pris hållas i oförstånd genom okunskap avseende den verklighet som påverkar dem.

Publicistklubbens ordförande Ivar Överström, i en politisk debatt 1940 i andra kammaren, uttryckte detta så vackert.

”Vi Tidningsfolk vill ju inte undandra oss skyldigheten att giva regeringen absolut erforderliga medel att skydda legitima och statsvårdande intressen.”

Och så har vi mage idag att beklaga oss över den Svenska flatheten under världskrigen...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram