FiatokrateRing

2010-08-10

”Det har blivit skrämmande uppenbart att vår teknik har överträffat vår mänsklighet.”

Orden är Albert Einsteins, och de ringde sant då och de ringer i ännu högre grad sant i dag samtidigt som världens "fiatokrati" använder sina mekaniska och elektroniska tryckpressar för att producera valutor som endast backas upp av löften om ekonomisk och finansiell glömska och en moralisk bankrutt som kommer att kulminera i krig med högst osäkra resultat.

 Kapitalism, kommunism, socialism och fascism marknadsförs, finansieras och uppdateras av de osynliga grupperingar(ringar,kretsar) som verkar utan att synas med syfte att manipulera dessa - ismer som verktyg för främjande av deras kontroll agenda som de finner lämpligt, beroende på tid, plats och omständigheter, Bilderberg och Trilateralerna är två exempel på sådana ringar. Under tiden delar de okunniga massorna dessa – ismer, ivrigt i färd med att klamra sig fast vid dem de erövrat genom användning av våld, propaganda, beroenden, mutor, utpressning eller skuld. De allmänna valen framstår därför alltmera som ett uttuggat tuggummi.

Liksom Olympens gudars leksak var en dödlig hjälte, eller lejonet som leker med en antilop före slukandet av den, så spelar fiatokratins dockmakare med oss tills deras kontroll eller agenda uppnås. Så var kommer detta att lämna samhället?

Män i kostym och med akademisk examen argumenterar i media om vi är på väg mot deflation eller hyperinflation, utan att förstå att de arbetslösa som inkluderar alla utom de styrande är dömda oavsett scenario. Låt dem äta tårta också, det spelar ingen roll.

USA, Kalifornien, den 7: e största ekonomin i världen spenderar 45 % mer på fängelser än på universiteten och att balansera sin budget för räkenskapsåret 2010-2011 det skulle enligt uppgift vara tvungen att fria 168 000 fängelseinterner och ständigt nära 240 universitet och högskola campus.

USA pekar inte sällan plumpt finger åt Kina och har så gjort under olika hoten mot Kina i flera år i samband med valuta manipulation där man anklagar Kina för att hålla sin inhemska valuta konstgjort låg, men där den större valuta manipulatorn av de två är USA, som har missbrukat sin ställning som reservvaluta till en punkt där detta fört med sig att både USA och resten av världen står på tå  till randen av en virvel mer förödande att universums svarta hål.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram