O tempora o mores

2010-08-04

Sades en gång av Cicero som ett uttryck för hur tiden förvanskade moralen.

Sannolikheten för att ett mycket stor skaligt krig bryter ut , under de kommande tre veckorna , växer varje dag. Faktiskt med i princip samma tillväxthastighet som insikterna hos allmänheten om att banksystemet ovillkorligen måste haverera.

När detta väl händer kommer det att ha en mycket skadlig inverkan på våra personliga agendor . Därav skrevs en vädjan från en grupp som ansluter sig förståndet, som riktar sig till ledare för en grupp som ständigt skyr förståndet som taktik. Den mest ansvarsfulla som vi nämligen kan göra är att ständigt försöka ta reda på och förstå vad som verkligen pågår på ( verkligheten ).

Detta är alltså den ledare för samma grupp som försöker få alla att tro att den omvälvande tragedin i klyftan på något sätt har lösts, genom olika stimulansårgärder. Verkligheten är nu på väg att köras ned i halsen på alla med våldet som anförare och de lama ställda i stram givakt.

De som inte är förberedda för detta, kommer nog ändå att  finna justeringen i tillvaron tämligen svårhanterlig.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram