Ahmadinejad och Ringen.

2010-08-04

Mahmoud Ahmadinejad tycks vara i ropet idag, antingen han nu utsatts för något attentat eller inte.

Man kan med visst fog konstatera att den västmaktliga konstellationen inte önskar honom död, eftersom han då hade varit död redan.Man kan vidare konstatera att detta utgör ett lämpligt steg i den mediala upptrappningen av en storkonflikt som krävs för att skapa den nödvändiga grundläggande opinionen.

Vilket vidare beläggs av att den Iranska sidan givetvis förnekar att presidenten har utsatts för något som helst angrepp, eftersom detta annars skulle kunna leda till att mindre bildade och inte alltför eftertänksamma anhängare till Ahmadinejad, skulle kunna välja att agera på egen hand och genom detta agerande eskalera en konflikt som egentligen alltså inte finns.

Så att det västmaktliga medianätet förmedlar nyheten om attentat medan Iranska medier tiger, får nog mera ses som ett tecken på vad händelsen egentligen gäller, än de eventuella effekterna av sprängmedlen vid tillfället.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram