Mörkning

2010-08-03

Det som nu råder är en kapplöpning i tiden mellan de som försöker att skapa en kuliss för behovet av ofred och förståelsen för detta bedrägliga beteende hos allmänheten, med det havererande valutafinansiella systemet som grund för det moderna samhällets maktstruktur.

Tiden talar så länge fred råder för att förståelsen eller förståndet skall segra, medan all den stund som social instabilitet och ofred råder så kommer individernas primära känslor att spela en allt mera betydande roll, och eftertanken kommer att lämnas allt mindre utrymme.

Infrastrukturella signaler som att informationen skall beskäras för individernas bästa i kombination med att detta sker regionalt betingat i förhållande till en presumtiv konflikts sidotillhörighet, är ingenting som är en slump, lika lite som att det är ett tecken på att ingenting kommer att hända.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram