Ibland går det runt.

2010-06-22

En lite udda start på dagen med att hjälpa grannen att byta stötdämparfjäder fram på en Citroen.

Efter att ha vilat ut efter denna kraftansträngning, så finner jag att det världsfinansiella systemet, eller rättare sagt de i världen levande människorna inte har brytt sig om att förstå särskilt mycket mera idag heller.

Vår finansminister deklamerar med någon självbelåtenhet att det är bra att britterna tar tag i sina budgetunderskott, vilket innebär att inte skuldhaveriet går lika fort åtminstone, om detta sedan är bra eller inte, det kan ju möjligtvis diskuteras. Vilket dock inte framförs av finansministern kan det ju av rena formskäl tilläggas..

Den största frågan i dagens läge är fransk illojalitet med en fotbollstränare éller konstruktionen på Vuvuzelorna.

De frågor som har störst betydelse för människornas livsföring, de tycks hamna allt längre ner på den individuella agendan, ingen tycks vilja tro att någonting kommer att kunna påverka dem själva. Den farligaste formen av Fascism är den då individerna upplever att de har en frihet.

Här hemma tar man upp en gammal trätofråga om narkotika, där alla människor är rörande eniga om att smutsiga sprutor kommer att i någon mån hindra spridningen narkotikamissbruk. Eftertanke är ingen mera utbredd folksport vilket politkerna säkert är mycket tacksamma för.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram