Nu börjar tillvaron att skaka.

2010-04-19

Den keynesianska ekonomiska modellen har utsatts för ett bedrägeri, och andra teorier och idéer dyker nu upp i olika försök att bättre förklara tidigare händelser, samt att erbjuda prediktiva värden som den nu misskrediterade keynesianska modellen helt säkert kommer att misslyckas med att förutsäga.

Problemet är och förblir att det värdemätande valutafinansiella systemet sedan 1931 har korrumperats och att en valutaenhets mätvärde kan varieras till förmån för dem som skapar valuta.

Det är ett nu aktuellt ämne för debatt, om huruvida skulden avsiktligt pumpas upp till en ohållbar nivå eller inte av centralbankerna, för en konsolidering av rikedom, makt och kontroll till förmån för de styrande aktieägarna, eftersom detta bevisligen har blivit en effekt.

Sedan 2008 har allt färre, allt större och allt mer kraftfulla finansiella institutioner kommit till stånd, dessa besitter en enorm makt och kontroll över politiska organ och hela befolkningar. Vi har både anonyma och synonyma ägare till ett enormt kraftfullt banksyndikat med en icke transparent redovisning. Dessa ägare åberopar immunitet mot varje form av revision. De har dessvärre beviljats denna immunitet av de politiskt valda innehavarna av folkens mandat.

Det torde nu vara helt tvunget att befria dessa individer och deras organisationer ifrån sina vidlyftiga möjligheter att plundra jorden och exploatera dess invånare, genom att reformera det valutafinansiella systemet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram