Cofobifire anagrammatiskt.

2010-04-18

Coalition for Business Finance Reform, är alltså exakt de sju internationella storbanker ifrån 1931 vid Bildandet av BIS, IMF och senare slopandet av guldmyntfoten- Goldman Sachs, J.P. Morgan Chase, Barclays, Morgan Stanley, Credit Suisse, Deutsche Bank och Citigroup - som uppenbarligen har gjort ett infamt försök att de genom finansderivatmarknaden skall kunna resa sig ur graven och än en gång dominera världen. Det är alltså egentligen ingen slump att dessa nu åtalas, det anmärkningsvärda är väl snarast att de inte har blivit åtalade för länge sedan, vilket kanske kan sägas vara belysande för vilken roll de spelar i samhället i övrigt!

Konstaterar att målet emot Goldman Sach är yttersta toppen på det finansiella isberg som nu kommer att exponeras och som med all sannolikhet kommer att dra med sig det juridiska systemet i västvärlden ner i fallet. Det gäller nu för många att försöka att  begripa vad finance reform egentligen syftar till för nytta i en jämförelse emellan den allmänna nyttan och bankernas egennytta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram