Att veta varför något är, och hur att stjäla ett argument.

2010-04-16

År 1847 så var London Communist League en liten grupp av elit imperialisterna som utarbetade ett innovativt sätt att återta och behålla kontrollen av världen.

År 1776 så hade de amerikanska kolonialisatörerna med framgång använt sunt förnuft och en beväpnad civil popualation för att ta kontroll över sin egen egendom, marknader, och arbetskraft. Amerikanerna vann sin självständighet och frihet från imperialismens kontroll med logik och krut.

Så de besegrade (men demonterade aldrig )det Brittiska imperiet som istället flyttade in i Mellanöstern och Afrika där de erövrade många nya territorier. Arvet från den brittiska Imperial politiken dröjer kvar till denna dag som  betyg på våldsamma kriser ifrån Sydafrika till Irak och Palestina.

De brittiska och nederländska Imperiet kontrollerade den globala narkotikahandeln (vallmo) mellan Indien och Kina. Det brittiska imperiet skapade Israel ur sina mandat i Palestina. Brittiska "Lords" styrde Sydafrika och etablerade apartheidpolitiken. Irak vann sin självständighet från Storbritannien 1925. Idag finns det fortfarande 16 kolonier i 50 länder som ingår i brittiska "Samväldet".

Fabian Society och London School of Economics har främjat den amerikanska basen i verksamheten med Harvards socialdemokratiska klubb.

Idag försöker de brittiska Fabianerna leda världen mot den Ultimate tredje vägen. Amerikanska presidenter som Bill Clinton är utbildade vid brittiska universitet på stipendier från brittiska erövrarna (Cecil Rhodes-Rhodesia). Och dessa skapade heroin handeln mellan Indien och Kina. Bara för att en ledamot av den holländska kungliga familjen en gång var nazist, så är holländarna mer moraliska nu? Den Internationella domstolen är det holländska kejserliga palatset i Haag.

Fabianerna bidrog till att skapa fredsrörelsen, som naturligtvis är den perfekta motpolen till våldsam expansionism.

Fabianerna hjälpte alltså till med att skapa Internationella Krigsförbrytardomstolen i Haag. Fabianerna konstruerade det första Nationernas förbund (föregångaren till FN). Det Fabianska inflytande på skapandet av FN är ingen hemlighet heller. Medan många marxistiska revolutioner har följt receptet för våld (Ryssland, Kina, Kuba, etc.) har andra, som USA varit infiltrerade under Fabiansk modell för "universellt broderskap och fred." Idag är denFabianska socialistiska modellen dominerande i alla globala politiska rörelser.

Fabianer och frimurares propaganda är inte sällan försedda med en twist för att det ska låta som nästan samma sak, men efter en kort undersökning så kan någon med ögon, se att det finns det stora skillnader. Den makt som propaganda i undervisningen i form av falska fraser och slagord begagnar genom att omvandla dessa till bekanta upprepningar är uppenbar för den som tänker efter. (Exempelvis många amerikaner säger "jag fick mina mänskliga rättigheter och de kan inte aldrig ta detta ifrån mig.") Fick vad av vem?

Nyckelfraser är inte sällan "global säkerhet", "mänskliga rättigheter", "humanism", "social rättvisa" och "fred". Du kommer aldrig få höra en Fabian försvara legitim nationell lagstiftning i USA. De kallar individens frihet och frihet "gammaldags" och "föråldrad". Fabianska propagandister förvränger uppsåtligen verkligheten. Deras mål är att blanda ihop och manipulera fria människor till att ge upp sin frihet för världens fred och säkerhet. Fabianer säger att de amerikanska principerna för frihet måste vägas i syfte att "rädda planeten" och "stoppa den globala terrorismen." (De kommer aldrig erkänna att de är terrorister.) 

Intelligenta gangsters styr belästa busar för att kontrollera nyttiga idioter.

En ganska känd Svensk barnboksförfattare uttryckte detta som skällsordet "Fy Fabian"...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram