Lite om nu.

2010-03-01

Det finns ett ekonomiskt krig som förs emot det vanliga godtrogna medborgare, och jag trodde att genom att få deras uppmärksamhet på detta faktum, så kunde jag hjälpa människor klara av denna tyranni.

Från början av detta arbete har jag hela tiden försökt att formulera någon form av lösning.

Lösningen, om den hade tillämpats i tid, skulle nog emellertid ha krävt att större delen av medelklassen vaknade upp och reagerade. Det gjorde de inte.

Personligen har jag tyvärr kommit till att inse att, trots mina ansträngningar som varit att hjälpa vanliga människor att vakna, så kunde dessa inte förstå eller ville inte lyssna. De flesta har varit framgångsrikt medialt bedövade och har som ett resultat, med avstängd mottagning. Denna avstängdhet eliminerar förmågan till kritiskt tänkande, som för använda en klyscha, "gör allt vidare motstånd lönlöst".

Det visar sig dagligen att jag bara, trots idoga försök, har gjort mig hörd hos en liten del av den grupp, en del som bara utgör några få procent av medelklassen, vilket innebär att hela denna grupp absolut utgör mindre än en procent av alla invånare i samhället.

Det finns ingen normalitet och ingen återhämtning. Ingen kan spendera sin väg till återhämtning. Titta på 1930-talet. Det fungerade inte då och det kommer inte att fungera nu. Statsgarantiernas utmaning är verklighet och verkligheten alltid vinner. Som ett resultat av Centralbankernas politik har vi den korporativistiska fascismen när den är som värst.

Dag för dag kommer ekonomierna attrahera mindre utländskt kapital och det beror på att alla tillstymmelse till fria marknader är borta. Allt som Centralbankerna har gjort är att rädda sina ägares besparingar, och en sådan plan är därför dömd att misslyckas.

Jag såg för rätt länge sedan nu dessa episka skuldnivåer torna upp sig, vilket förr eller senare måste leda till en massiv monetär inflation (inte bara i USA, utan även på en global skala för första gången i historien), utarmning av naturresurserna (särskilt olja, metaller och sötvatten), statliga ingrepp i nästan alla områden i livet, ökande nivåer av korruption i och med statliga interventioner, förorening av både sötvatten källor och oceanerna, och en mängd andra problem växa samman till en aldrig tidigare skådad tid av social instabilitet - en mörk tid redo att återinföra fattigdom, hunger och tyranni.

Den Frankensteinska Ekonomin.

Det kommer att förändras mycket under det kommande året, detta eftersom den rådande Frankenstein ekonomin – har varit död sedan länge, men artificiellt har hållits vid liv med bisarra, skadliga, och ohållbara sätt – som förhindrat det ovillkorligen kommande hjärtstilleståndet.

Propaganda, förnekande och skapande av nödmynt kan bara åstadkomma så mycket, och som den gamla världen smulas sönder, så blir det allt svårare för samhället att upprätthålla illusionen av en rådande normalitet.

Fundera lite över vad som vi redan gått igenom:

Oräkneliga trillioner i välstånd har uppenbarligen bara avdunstat ifrån planeten?

Vart tog de vägen?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram