Barackstöd För Underlivsporslinet

2024-06-29
https://www.svd.se/a/1M5naW/new-york-times-biden-bor-stiga-at-sidan
"Barack Obama tar ställning för Biden
Men Joe Biden får även stöd. Förre presidenten Barack Obama twittrade på fredagen att alla kan göra en dålig debatt och att presidentens förmåga att debattera inte förändrar något för väljarna.
”Det här valet är fortfarande ett val mellan en person som hela sitt liv har slagits för vanliga människor och en annan person som bara bryr sig om sig själv”, skriver Barack Obama på X.
Han beskriver Joe Biden som någon som kan skilja på rätt och fel medan Donald Trump ljuger för att gynna sin egen sak.
En annan tung supporter som slutit upp bakom Biden är demokraten James Clyburn, som suttit i representanthuset sedan 1993 för South Carolina.
– Vi som är mer intresserade av innehåll än stil, tycker fortfarande att när det kommer till innehåll är Joe Biden det bästa som har hänt det här landet under de senaste åren, säger James Clyburn, enligt Wall Street Journal.
Men Clyburn indikerar också att stödet för presidenten inte är förbehållslöst. Det krävs att han gör bättre ifrån sig framöver.
– Det här var första försöket, man får alltid tre försök, säger Clyburn.
Debatten är just nu intensiv om vem som skulle kunna ta Bidens plats, om han väljer att träda tillbaka, men än så länge är stalltipset att Joe Biden hänger i ett tag till.
Sponsorer oroas av Bidens hälsa
Spekulationer om att vissa ledande demokrater skulle vara beredda att initiera en diskussion om ett eventuellt byte av presidentkandidat har hittills kommit på skam. Flera amerikanska medier vittnar dock om att potentiella ersättare till Biden har kontaktats av inflytelserika sponsorer som oroas av presidentens hälsotillstånd.
Enligt Wall Street Journal har framträdande personer i Joe Bidens stab ägnat de senaste dagarna åt samtal med ledande personer i det demokratiska partiet samt ett antal viktiga sponsorer.
Fokus ligger nu på Joe Bidens nästa offentliga framträdande som sker på lördagens kampanjmöte i East Hampton på Long Island, där flera tunga bidragsgivare till Bidens valrörelse kommer närvara.
Enligt uppgifter i lokaltidningen East Hampstead Star, som tagit del av inbjudan, ska skådespelarna Michael J Fox, Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick vara på plats. Även flera viktiga sponsorer inom finanssektorn, som till exempel hedgefondsförvaltaren Barry Rosenstein – som är värd för tillställningen – och finansparet Nicole Davison Fox och Michael Fox, kommer närvara.
Biljetter till evenemanget ska enligt East Hampstead Star kosta mellan 3 300 och 250 000 dollar."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram