Advokatkostnader För DNC..

2024-06-27
Fusion GPS och Sullivan-Cromwell och så vidare..

https://www.thegatewaypundit.com/2024/06/dnc-funnels-millions-law-firms-involved-unprecedented-lawfare/
"Den demokratiska nationella kommittén (DNC) har skickat miljontals dollar till advokatbyråer som är djupt engagerade i en obeveklig lagfartskampanj mot president Donald Trump.
Informationen exponerades genom en grundlig granskning av Federal Election Commission (FEC) register av Daily Caller .
Enligt FEC-ansökningarna har DNC betalat närmare 2 miljoner dollar sedan augusti 2021 till Kaplan Hecker & Fink LLP för "juridiska tjänster". Grundare av detta företag, Roberta A. Kaplan, är känd för att ha representerat E. Jean Carroll i hennes processer för sexuella övergrepp och förtal mot Trump. Det är värt att notera att från starten 2017 till augusti 2021 hade DNC inte betalat detta företag för några tjänster.
Tidpunkten och arten av dessa betalningar väcker ögonbrynen, med tanke på att Joshua Matz, en annan partner på Kaplan Hecker & Fink LLP, fungerade som rådgivare för parlamentets rättsutskott under båda Trumps riksrättsrättegångar.
Det bör noteras att både domare Kaplan och Roberta Kaplan, som inte är släkt, tidigare arbetade tillsammans på samma prestigefyllda advokatbyrå i början av 1990-talet, rapporterade The Gateway Pundit tidigare.
Denna koppling avslöjades av The New York Posts krönikör Charles Gasparino, efter ett tips om att domare Kaplan en gång var en mentor till Roberta Kaplan.
Från 1992 till 2016 var Roberta Kaplan knuten till advokatfirman Paul, Weiss, Rifkin, Wharton & Garrison. Under denna tid hade domare Lewis Kaplan också en position som delägare på samma byrå.
Domare Kaplan fungerade som delägare fram till hans utnämning till den federala bänken 1994, medan Roberta Kaplan arbetade där till 2016 innan hon grundade sitt eget företag, Kaplan Hecker & Fink.
För att lägga till kontroversen, avslöjades det att Shawn Crowley, en av Carrolls ledande advokater, rapporteras ha tjänstgjort tidigare som advokat för domare Kaplan. Dessutom har det avslöjats att domaren var med om Crowleys bröllop.
Dessutom avslöjar FEC-anmälningar som granskats av Daily Caller att DNC ​​också har betalat flera miljoner dollar till Wilmer Cutler Pickering Hale och Dorr LLP sedan 2021. Det här företaget har en lång historia av att representera DNC och har lämnat in många Amicus-inlägg i USA mot Donald Trump-målet för närvarande i Högsta domstolen.
Denna avslöjande motsäger direkt ett uttalande som gjordes av DNC-talesman Alex Floyd i april, och hävdade att "DNC spenderar inte ett enda öre av gräsrotsgivares pengar på juridiska räkningar."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram