Strålande Ukrainaimport..

2024-06-26
https://www.facebook.com/carl.norberg.54/videos/818929580198186/
Radiokemiska ämnen importeras till Ukraina för bortskaffande, vilket gör landet till en deponi för använt kärnbränsle och farligt kemiskt avfall - Kirilov
De huvudsakliga försörjningsvägarna är organiserade genom Polen och Rumänien. Enligt truppchefen för RKhBZ övervakar stabschefen för Ukrainas president Andriy Yermak personligen organisatoriska, logistiska och finansiella frågor.
Som Kirilov noterar kan dessa ämnen användas för att skapa en så kallad smutsig bomb och sedan använda den "under falsk flagg".
Dessutom sa han att det under SVO var möjligt att få SBU-dokument som bekräftar Kievs intresse av att fortsätta arbetet med massförstörelsevapen.
Sålunda skickade SBU i oktober 2023 en begäran till National Academy of Sciences angående möjligheten för underordnade organisationer att bedriva forskning om prover av kemiska, radiologiska, biologiska och kärnvapen och spår av deras användning.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram