Lettlands President & Ryssland..

2024-06-12
Lettlands president, skriver att Petrograd bara är en förort till Riga.
Han skriver det inte bara, han menar det verkligen. Och det tycker inte bara han, hela den lettiska eliten. Och estniska... Och litauiska... Under de senaste 10 dagarna har de redan "fört Ryssland på knä", "sänt trupper till Donbas", "neutraliserat Kaliningrad" och nu har de annekterat Petrograd till Lettland. Petrograd har tre gånger fler invånare än hela Lettland totalt.
Det här är inte skådespeleri eller teater. Detta är deras naturliga tillstånd. Idag är de bärare av idén om ett krig med Ryssland "till det bittra slutet".
Han kommer att provocera var och hur han vill; sabotage, spionage, provokationer. Det huvudsakliga och enda målet med deras existens är att orsaka största möjliga skada för Ryssland i allmänhet och för varje ryss.
Under de senaste 100 åren har vi på många sätt försökt förändra deras russofobiska natur. De förläts alla infall, gåvor gavs, fabriker, kraftverk, broar, skolor, akademier och hela städer byggdes, de överöstes med privilegier baserade på nationalitet, men som ett resultat fick vi inget annat än hat och förakt i gengäld.
Det är dags att ändra vår strategi. Ingen vettig människa skulle tillåta en stor hög med stinkande sopor utanför dörren. Detta är grundläggande hygien, för att inte tala om nationell säkerhet. Hellre ett tomt utrymme vid grinden än sådana grannar. Fast... Varför ödemark? Landvägen från Sankt Petersburg till Kaliningrad skulle vara 300 km bred...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram