Läckan Harry..

2024-06-09
Upptrappande nog..


sämjan mellan paret och kungen – men kanske allra mest med prins William och prinsessan Kate.
Nu uppger kungaexperten Tom Quinn att kung Charles agerat för att få utspelen att upphöra.
– Harry har ombetts direkt av sin far att inte skriva eller säga något offentligt mer om familjen eller sin bror, som kan orsaka problem. Och alla vet att när kungen ber dig att göra någonting kommer det att bli konsekvenser om du inte lyder, säger Quinn till Mirror.
– Genom åren som Harry klagat på hur han behandlas av sin familj har han bara haft ett mål: Att få en ursäkt av sin far och bror. Harry har inte trott att det skulle kunna hjälpa att klaga privat, men att klaga offentligt gör bara saker värre och i Harrys fall betyder det bara att mer och mer band till det förflutna kapas.
Slagsmål och rasism
Det är oklart när Charles ska ha haft det påstådda samtalet med Harry och frågan är om Charles ord kan ha gett avsedd effekt. De flesta av Harrys och Meghans mest uppmärksammade utspel har åtminstone något år på nacken.
Anklagelserna har handlar om allt från rasism inom kungafamiljen till att han skrivit om ett fysiskt slagsmål mellan bröderna.


Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram