Smartmatic & Fox Går Vidare I Rätten

2024-05-28
Ja nu kommer ju saker i ett annat läge plötsligt, ja det liksom bara händer...

https://www.thedailybeast.com/judge-lets-dollar27b-smartmatic-suit-against-fox-news-proceed-drops-claims-against-jeanine-pirro-and-sidney-powell
"En delstatsdomare i New York beslutade att det röstande mjukvaruföretaget Smartmatics stämning på 2,7 miljarder dollar mot Fox News skulle fortsätta på tisdag. Smartmatic har påstått att Giuliani, ex-Trump-advokaten Sidney Powell och flera Fox-stjärnor "skapat en berättelse om Smartmatic", med hjälp av nätverkssändningstid för att "förtala och nedvärdera Smartmatic och dess valteknik och mjukvara" med avslöjade konspirationsteorier om presidentvalet 2020 . I ett 61-sidigt beslut som utfärdades på måndagen, avvisade statsöverdomstolens domare David Cohen bud från Fox och programledare Maria Bartiromo och Lou Dobbs för att få Smartmatics anspråk avvisade. Cohen avfärdade vissa, men inte alla, anspråk mot Rudy Giuliani, och alla anspråk som riktades mot Powell och Fox News-värden Jeanine Pirro.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram