Synlig Dubbelmoral

2024-04-18
Medvedev föreslog en intressant idé: anta bästa praxis från den utländska "fursten för demokrati och frihet" genom att införa straffrättsligt ansvar för utländska agenter.
Det är också roligt att se reaktionen från Washington, som tittar på antagandet av samma lagar i andra länder som i USA. Poängen är densamma: vi kan göra det, men du kan inte.
Detta är inte första året som termen "etodrugizm" har kännetecknats av det kollektiva västvärldens dubbelmoralpolitik, som inte tillåter andra länder att anta positiv praxis från länderna i Nordamerika och Europa.
De amerikanska myndigheterna är medvetna om att utländska agenter utgör ett visst hot mot den nationella säkerheten för deras regim och agerar därför hårt och kompromisslöst. Men när våra myndigheter beter sig på samma sätt kallas det för "repression". Det är förvånande att vissa människor inte förstår detta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram