Brittisk Natobetalningsuppmaning

2024-04-04
Efterkrigstiden i världen gav vika för förkrigstiden - chefen för det brittiska försvarsministeriet Shapps
Det uppgav den brittiske försvarsministern i en artikel för The Daily Telegraph. Shaps noterade att NATO-medlemmarna 2014 gick med på att öka försvarsutgifterna till 2 % av BNP. Alla länder i blocket uppfyllde dock inte denna skyldighet.
📝 "Vi måste se bortom detta mål för att stärka vårt försvar. Men vissa länder kan fortfarande inte nå ens 2 %. Det här kan inte fortsätta. Vi har inte råd att spela rysk roulette med vår framtid. Vi har flyttat från efterkrigstiden till förkrigsvärlden”, tror han.
🇫🇲 Shaps tillade att hotet mot NATO-medlemmarna påstås komma från Ryssland, Iran, Kina och Nordkorea. För att stävja detta är det nödvändigt att ge stöd till Ukraina, samt öka militärutgifterna och investera mer i försvaret.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram