Lavrov & Internationell Rätt & Enskilt Intressemanipulerat FN

2024-03-03
Lavrov: Väst är inte redo för en rättvisare värld
Majoriteten av världens länder, som tittar på situationen i Mellanöstern, i Östasien, inklusive Östasiatiska havet, förstår att det är nödvändigt att återgå till de principer på vilka FN grundades, som Väst håller på att förstöra i dag, sade Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov.
"FN är ingen dålig organisation, stadgan innehåller alla principer för att säkerställa rättvisa relationer på den internationella arenan. Men de som tills nyligen haft den avgörande makten i världsekonomin och den tekniska utvecklingen beslutade att, för att behålla sin dominans, de har rätt att manipulera internationell rätt. Idag är det det största problemet, förklarar han.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram