Från Per Jacobsson & Vidare

2023-05-31

Alldeles snart för exakt fem år sedan....
GM 🙂
Swebb-TV släpper upp en inringare som meddelar att det är den närmast helt okände Per Jacobssom som står för den finansiella kokkonsten och att "inte ens Carl Norberg" har nämnt det namnet, så under radarn har den verksamheten varit i Investors tjänst.
Riktigt så är det inte, för därifrån till Wicksell, Stockholmsskolan, Keynes och Handels med Maxwells är det nämligen bara en tapettjocklek. Vilket alla minnesgoda läsare på denna sida numera känner till sedan åtminstone YT-föreläsningen i Trosa.
Att då få ihop detta med Tyskland. Nazismen, McKittrick, Schacht och hur allt kanaliseras genom Marcus Laurentius Wallenberg, som praktiskt nog var bridgepartner med Per-Albin Hansson, det kräver inte ens längre svensk slutledningsförmåga för att göra optiken självklar för de flesta 🙂
Jo BTW, 2006 så fick jag påtalat för mig av "makten" att jag skulle komma att upptäcka att det var opraktiskt att ligga hundra år före min tid - jag svarade att vi får väl se hur lång tid som det tar 😉

https://carlnorberg.se/2018/07/08/hur-kunde-felix-somary-veta/?fbclid=IwAR3ESbUFYJKm3eAEMm3D65ewNhjUZbLUPP6ojMyWjv0gZEOBrBSsL1JwwSo

One Ring of Banks to rule them all:
UBS var Schweiz största bank och hörde till en av världens 50 största banker, medan Credit Suisse var Schweiz näst största bank. Nu är de en och samma bank. Både UBS och Credit Suisse har sitt säte i Zürich.19 Mar 2023

https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_Bank_Corporation?fbclid=IwAR1gjIntOeqrXc19bIzCIomkBUrCumj-kXDUzUY5laKITPriqQuWCdUOT7I

https://en.wikipedia.org/wiki/Felix_Somary

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram