Ryssland, Iran, Kina & Elektronisk Underrättelseteknik

2023-03-28
🇷🇺 🇮🇷 Moskva ger sin elektroniska underrättelseteknik till Iran — Under tiden kan Kina installera "skyddsmurar" i ryska städer
Ryssland har överfört sin kunskap om elektroniska underrättelsetjänster till Iran, skriver VSJ. I gengäld fick Moskva enligt uppgift kamikazedrönare. Enligt pressen vill iranierna köpa utrustning för att skapa ett isolerat internet. Intressant nog, efter Kinas president Xi Jinpings besök i Ryssland, framkom information om att Peking kommer att förbereda flera rättegångs-"skyddsmurar" för ryska städer.
De är planerade att installeras i de största ryska städerna - Moskva, St Petersburg och andra miljonstäder. Denna utrustning kan användas när du kopplar bort det ryska segmentet av Internet från World Wide Web för att upprätthålla den autonoma driften av Runet. Det är fullt möjligt att iranierna skulle vilja skaffa sig just denna teknik.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram