Mejlat Från Hunter

2023-01-25

https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/smoking-gun-20-point-email-classified-information-father-hunter-biden-sent-burisma-board-member-april-2014/?fbclid=IwAR1gzHeojKcULdiACduuYk-kX9ZHHS7rpMcmBd4rkNelut3FvVzuQBbTp4I

TRUMP HADE RÄTT: Senaste e-postmeddelandet om rökande pistol BEKRÄFTAR Trumps oro angående Biden Crime Familys handlingar i Ukraina – och FBI ljuger till amerikansk allmänhet
Vi vet nu att Hunter och Joe Biden läckte hemligstämplad information till ukrainarna redan 2014.
Och vi vet också att FBI hade Hunter Bidens bärbara dator redan i december 2019 och visste att Bidens läckte hemligstämplad information till Ukraina.
Och FBI under Chris Wray gjorde ingenting. De var tysta under Trumps riksrätt trots det faktum att de innehade exculperande information som skulle frikänna honom.
Och sedan var FBI tyst under valet 2020 och sa ingenting när Joe Biden, som kriminellt läckt sekretessbelagd information till åtminstone en utländsk regim, kandiderar som USA:s president.
Det verkar som att de enda ärliga spelarna här är Rudy Giuliani och president Trump.
⬇️⬇️⬇️
I maj 2019 meddelade Rudy Giuliani att han skulle resa till Ukraina för att fråga ledare om pay-for-play på familjen Biden Crime.
Efter att ha lämnat ämbetet 2017, skröt vicepresident Joe Biden om att ha starkt beväpnat Ukrainas regering för att avskeda sin högsta åklagare.
Joe Biden gjorde kommentarerna under ett möte med utrikespolitiska specialister. Biden sa att han, "Hotade den ukrainska presidenten Petro Porosjenko i mars 2016 att Obama-administrationen skulle dra 1 miljard dollar i amerikanska lånegarantier.
Vilket skickar den före detta sovjetrepubliken mot insolvens, om den inte omedelbart avskedar generalåklagaren Viktor Shokin." Biden föreslog under sitt föredrag att Barack Obama också var med på hotet.
I april 2019 avslöjade John Solomon vad Biden inte berättade för sin publik. Joe Biden fick Shokin avskedad eftersom han undersökte mutor till Joe Bidens son Hunter.
20-punkters e-postmeddelande med hemligstämplad information från hans far som Hunter Biden skickade till Burisma styrelseledamot i april 2014
Shokin undersökte 3 miljoner dollar i medel som överfördes från Ukraina och till konton i USA vid den tiden.
Joe Biden fick honom avskedad.
I MAJ 2019 meddelade Trump-advokaten Rudy Giuliani att han reste till Ukraina för att driva den nuvarande ledningen i flera utredningar inklusive utredningen av Biden-korruptionsfallet.
Sedan i juli pratade president Trump med den nye ukrainska ledaren Zelensky efter att Rudy Giuliani meddelat att han skulle resa till Ukraina för att utreda familjen Biden Crime.
I avskriften som släpptes tog president Zelensky upp Rudy Giuliani och hans utredningar med president Trump.
President Trump tog inte upp ämnet med Zelensky. De falska nyheterna dolde detta för den amerikanska allmänheten – än en gång.
Det var Zelensky som tog upp Biden-utredningen och INTE PRESIDENT Trump! Demokrater försökte senare ställa president Trump inför rätta för detta samtal.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram