Nobelt Från Trump Jr.

2022-12-08
Det var nog inte alls planerat på lång sikt:
I en amerikansk stingoperation greps Viktor Bout den 6 mars 2008 i Thailand på grund av terroranklagelser av den kungliga thailändska polisen i samarbete med amerikanska myndigheter och Interpol . USA: s ambassadör i Thailand Eric G. John begärde hans utlämning enligt utlämningslagen med Thailand, som så småningom fick mandat av Thailands högsta domstol i augusti 2010. Bout anklagades för att ha för avsikt att smuggla vapen för att en amerikansk DEA -informatör som låtsas representera Colombias revolutionära väpnade styrkor(FARC) för användning mot amerikanska styrkor i Colombia , men förnekade anklagelserna och förutspådde en frikännande .
Den 2 november 2011 dömdes Bout av en jury i en federal domstol på Manhattan för konspiration för att döda amerikanska medborgare och tjänstemän, leverans av luftvärnsmissiler och tillhandahållande av hjälp till en terroristorganisation och dömdes till minst 25 års fängelse . eftersom brottet berodde på stingoperationen. Från juni 2012 till december 2022 hölls Bout i United States Penitentiary, Marion, innan han släpptes i ett fångutbyte för den amerikanska basketspelaren Brittney Griner, som greps i februari 2022 på en flygplats i Moskva för innehav av hascholja.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram