Samhällsstörande Informationsförmedlingstakt

2022-11-29

[Vidarebefordrat från Chiplitfam17 (Chip)]
Del 1 av 3
ChipChat En ytterligare recension av Simon Parks senaste video
28/11/22
Uppenbarligen har det varit mycket besvikelse över Simons video där han pratar om en mer försiktig inställning till avslöjandet. Känslor och ilska stiger omedelbart upp på grund av vår situation, vår mänskliga natur vill ha en heltäckande EBS som vill slå folk upp och ner på huvudet. Jag varken godkänner eller ogillar det Simon främjade, jag vill bara förtydliga hans ståndpunkt och ge en kritisk analys. Det är viktigt att vi görs medvetna om alla möjliga scenarion.
Försöker bara hålla dig informerad. Han börjar med en STOR fråga. Varför skulle du använda skådespelare oavsett om det är kloner, kroppsdubbel eller masker (det spelar ingen roll) för att spela ut dessa scenarier? När vi nämner skådespelare kommer en scen att tänka på när vi "agerar" en pjäs. Den här pjäsen har karaktärer, en handling, dialog, en stigande handling, ett klimax, en upplösning och en slutsats. Men denna pjäs vi alla observerar har ett annat syfte och funktion än bara underhållning. Denna pjäs, eller som vi har kallat den som en film, handlar om vår republiks och dess medborgares liv och död. Vi har till och med kallat det ett krig.
Så vad är syftet med den här filmen? Vad är egentligen militärens roll, devolutionen, en skuggregering, en president i exil och ett nedlagt företag? Vad försöker de vita hattarna åstadkomma och hur ska det uppnås? Målet är förstås att ta tillbaka vårt land. Men hur ska vi få till det? Detta är kärnan i Simons argument.
Det första man bör tänka på är att den allmänna befolkningen inte har någon aning om vad som pågår. Det är inte deras verklighet. De har inte ens en uppfattning om vad som händer. Om det ens nämns för dem har de tomma blickar. Det är helt enkelt bortom deras förstånd. Så hur väcker vi dem? Varsamt eller med våld? Det här aktuella SCOTUS-fallet som håller oss alla på kanten av våra platser kan möjligen vara det ögonblicket i tiden som sätter allt i rörelse. OBS: Om detta beslut inträffar kommer det Simon har föreslagit inte att behöva spela in. Varför? För det kommer att öppna slussarna för all information som har hållits gömd så länge. Sanningen skulle bli känd, dåliga spelare tas bort, Intel börjar och övergången äger rum. Med denna dramatiska förändring av detta beslut kunde EBS och en ny reviderad MSM nu användas för utbildningsändamål. Det skulle inte behövas för att chocka massorna för att undvika att störa samhället. Kom ihåg att detta är globalt. MSM vid den tidpunkten måste antingen berätta sanningen eller så kommer de att ersättas. Denna dom kommer att vara omöjlig att hålla dold. Så om SCOTUS inte agerar, här är vad Simon anser är det mer korrekta eller skonsamma sättet att föra sanningen till det amerikanska folket. Det är logiskt i en mening. Låt oss förklara.
[Vidarebefordrat från Chiplitfam17 (Chip)]
Del 2 av 3
Planen skulle då vara att flytta majoriteten till sanningen genom krigslagar som inte skulle vara synliga eller störande. Det kommer med andra ord inte att finnas tankar på gatan, metaforiskt sett. Det kommer att ske militärt maktövertagande utan att samhället störs. Målet är då att göra sitt drag med minsta möjliga skada. Nyckeln är att ändra berättelsen utan incidenter. Om banksystemen går under, strömavbrott inträffar, handeln lägger ner, vad skulle det vara för mening med att störa samhället på ett så hårt sätt? Det skulle skapa rädsla inte enhet. Det skulle skapa stor förvirring. Föreställ dig en artonåring med barn som nu inte har tillgång till sina bankkonton, eller de äldre som inte kan fungera på ett normalt sätt, eller kaoset som skulle utbryta på finansmarknaderna, eller folk enbart på SS, och människor som helt enkelt försöker fortsätta med sina liv. Ska de lida? Varför skulle du förstöra systemet bara för att bygga det igen? Det måste vara ett mer subtilt tillvägagångssätt. Simon gjorde poängen att om all denna korruption avslöjas om USA, hur i hela friden skulle de kunna säga till ett annat land att de har varit korrupta? Kanske är det bäst att allmänheten aldrig får hela bilden. Jag håller förstås inte med Simon i nuläget. Sanningen måste vara känd.
Simon fortsätter att övertagandet av landet bättre görs på ett subtilt sätt än genom att EBS orsakar massiva störningar. Händer det inte redan? Titta på allt som görs bakom kulisserna! Vi vet inte vad militären har gjort. Det har inte stört samhället. Vi vill inte ha I Told You So-mentaliteten. The White Hats kommer inte att göra något bara för att behaga Patriots. De kommer att nå sina mål på egen hand. QFS kommer inte att ha något värde och måste tas in med stor precision och omsorg, annars kommer Black Hats att korrumpera den också. Patrioterna, de som står upp för sanning och rättvisa är de spetälska idag, de utstötta. De allra flesta som inte bryr sig lider inte. De lever tillfreds i Matrix skapad av DS (The Truman Show!). Hur närmar vi oss dessa sliprar? De lyssnar inte på Truthers, bara MSM och BBC som Simon uttryckte det. Dessa människor vet inte vad som pågår. Så hur hjälper stängda bankkonton? De kommer inte att förstå. Så alla dessa människor kommer att lida bara för att försöka fortsätta med sina liv. Skyller vi på dem? Är de ansvariga? Ja och nej. Det är allt de vet. De är produkter av år av indoktrinering och liberal utbildning precis som majoriteten av oss var en gång. Deras förmåga att tänka kritiskt har utplånats. Vissa är helt dumma och vägrar att urskilja sanningen. Men borde de lida? Här är där Simon gav illustrationen av ett problematiskt barn i klassrummet och läraren straffar hela klassen. Detta är att försumma ansvaret för att hantera den omedelbara situationen. De väluppfostrade eleverna belönas inte utan straffas! Gruppen tänder sedan på det ena barnet. Hat framkallas inte bara mot barnet utan också mot läraren.
[Vidarebefordrat från Chiplitfam17 (Chip)]
Del 3 av 3
Det är de vakna som verkligen lider. Ja "normierna" lider men bara i yttre saker som matpriser, gas och andra områden. Men patrioterna lider i andlig bemärkelse med sina ögon öppnade för det onda. Simon avslutar med att säga att militären inte kan orsaka störningar i samhället som helhet, men militären behöver agera nu. Patrioterna behöver lite hopp. De behöver viss säkerhet. Denna idé att smärta är nödvändig för att väcka massorna, tanken att de måste visas och inte bara berätta för dem är lite tunn. Det hjälper inte. Det orsakar bara mer ilska. Det är dags att ge något till de människor som har burit flaggan så länge.
Sammanfattningsvis har Simon några bra poäng, men jag tror att han inte förstår den verkliga plågan och smärtan som patrioterna har utstått. Han misslyckas med att förstå djupet av ondskan som måste avslöjas i sin helhet för det amerikanska folket oavsett vad det kostar. Om det inte görs, kommer betydelsen av det hela aldrig att förstås eller önskan att låta det aldrig hända igen. Det amerikanska folket är motståndskraftigt och kan återhämta sig. De kommer faktiskt att bli argare om de inte får veta hela sanningen när det här går ner. Att inte berätta sanningen för dem kommer bara att förvärra problemet och skapa ännu mer splittring. Sanningen ger enhet och helande hur svårt eller svårt det än är i början. Vi måste be att SCOTUS drar fördel av detta anmärkningsvärda fall. Det är den säkra vägen till seger där alla vinner. När nya frön planteras i ny bearbetad jord förblir de vilande och livlösa tills en storm uppstår och täcker dem med livets vatten. Det är dags att Livets Vatten öser ner över denna nation och dess folk. Och alla ropade, AMEN! Chip.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram