Musk Twittrar Om Bevisgömmande Twitterstyrelse & Advokatbyrå

2022-10-31

https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/breaking-elon-musk-tweets-twitter-board-law-firm-deliberately-hid-evidence-court/?fbclid=IwAR0cYiIr7VCXZfsApGVj2uJboZi8N_gRwLzHtVLkqWZRW3Fanay0G1GCdIc

Elon Musk twittrar att Twitter-styrelsen och advokatbyrån medvetet gömt bevis från domstolen – i e-postmeddelanden med Yoel Roth
Det ser ut som att Twitters styrelse och advokatbyrå kan vara i mycket stora problem.
Elon Musk twittrade att Twitter Board och advokatbyrån som arbetade för Twitter, Wachtell, kan ha undanhållit information från honom och domstolen.
Detta är stora nyheter för Twitter och dess advokatbyrå om det är sant.
Som vi rapporterat tidigare:
Inte bara kan Twitter-styrelsen och advokaten vara i problem för att ljuga med domstolen, utan dessa enheter skulle också ha problem med SEC för att lämna in falska uttalanden som vi rapporterade tidigare också.
The Gateway Pundit har skrivit om extremvänsterhacket Yoel Roth tidigare.
Yoel Roth var den som blockerade historien om Hunter Biden Laptop före valet 2020 och kallade Trump-tjänstemän för "verkliga nazister".
Killen är dåliga nyheter och kan ha deltagit i olagliga handlingar.
Från vårt inlägg i maj 2022 – Tack till Citizen Wells .
Twitter meddelade på torsdagen att de kommer att sätta varningsetiketter på tweets som innehåller så kallad "desinformation" i en tid av krig, naturkatastrofer eller pandemier.
Yoel Roth, det vakna vänsterextrema hacket bakom den nya policyn för att undertrycka konservativa, har en historia av att attackera Trump och han blockerade till och med Hunter Biden-berättelsen om bärbara datorer i ett försök att påverka valet 2020.
The Free Beacon rapporterade :⬇️
Twitters val att stoppa spridningen av desinformation i kristider har en historia av att driva på falskheter.
Yoel Roth, chef för Twitters säkerhets- och integritetsenhet, avslöjade sajtens "krisfelinformationspolicy" på torsdagen.
I ett blogginlägg beskrev Roth hur Twitter kommer att placera varningsetiketter på tweets som anses innehålla felaktig information och förhindra att de "förstärks eller rekommenderas" i tider av väpnad konflikt, naturkatastrofer eller nödsituationer för folkhälsan.
Roth är ett tveksamt val för att lansera policyn, med tanke på hans egna meritlista med felaktig information.
Roth övervakade Twitters beslut att blockera delning av en New York Post-rapport från oktober 2020 om e-postmeddelanden från Hunter Bidens övergivna bärbara dator.
Roth berättade för den federala valkommissionen att han fattade beslutet baserat på "rykten" som delas av USA:s regerings underrättelsetjänst om att den ryska regeringen kan släppa material som hackats från Hunter Biden.
Roth har tidigare " faktakollat" en av president Trumps tweets med falska nyheter.
Yoel Roth sa tidigare att det finns "verkliga nazister" i Trump Vita huset:

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram