DoJ Nära Att Ha Bevis Nog Att Åtala Trump Enligt Barr

2022-09-08

Bröd och skådespel med näbbar och klor.
Överbefälhavare är "The Uniform Code of Military Justice" sen får Barr tycka och säga vad han vill.
Tidigare justitieminister Bill Barr sa att justitiedepartementet (DOJ) verkar vara "nära" att ha tillräckligt med bevis för att åtala den tidigare presidenten Donald Trump .
Trump skrev om Truth Social och sa att Barr "var så rädd för att bli riksrättslig att han blev en fånge av de radikala vänsterdemokraterna."
"Barr kämpade aldrig som han borde ha gjort för valintegritet, och så mycket annat. Han började OK som AG, men bleknade snabbt — hade inte mod eller ork.
Ur artikeln ⬇️
"Det finns två frågor: Kommer regeringen att kunna reda ut ett tekniskt fall, kommer de att ha bevis för att de kan åtala någon, inklusive honom?" Barr, som har varit osams med Trump sedan han lämnade kontoret, berättade för Fox News på onsdagen.
"Det är den första frågan, och jag tror att de närmar sig den punkten, ärligt talat," tillade han. Barr har inte utvecklat varför han tror det, och han sa inte om han har någon specifik information som ledde honom till en sådan slutsats.
Den andra frågan, sa Barr, handlar om huruvida DOJ skulle åtala en före detta president. Han sa att han hoppades att byråns nuvarande ledning inte kommer att åtala Trump på grund av den turbulens det kan skapa i USA.
I slutet av dagen, det finns en annan fråga som är," Åtalar du en före detta president? Vad kommer det att göra med landet, vilket slags prejudikat kommer det att skapa?
Kommer folket verkligen att förstå att det här inte är att misslyckas med att lämna tillbaka en biblioteksbok, att det här var allvarligt? Och så måste du oroa dig för de sakerna, frågade Barr.
"Jag hoppas att den typen av faktorer kommer att få administrationen att inte åtala honom eftersom jag inte vill se honom åtalad som en före detta president."
Det kom efter att Barr, som utsågs av Trump och lämnade ämbetet i slutet av 2020, kritiserade den amerikanska domaren Aileen Cannon, en utsedd av Trump, för att ha beviljat den tidigare presidentens begäran om att få en särskild mastergranskning av dokument som togs av FBI-agenter under augusti. 8 raid riktad mot Mar-a-Lago.
Tvisten handlar inte om huruvida det här dokumentet är potentiellt verkställande privilegium och det här är inte det. Det är inte tvisten, säger han.
"Tvisten är om presidenten, även om det är verkställande privilegium, kan presidenten hindra DOJ från att granska dokumenten? Och svaret på det, tror jag, är helt klart nej... Helt fel, helt fel.
Epoch Times har kontaktat en talesperson för Trump för en kommentar.
Trump och Barr har offentligt varit oense efter att Barr hävdade att det inte förekom något utbrett bedrägeri under valet 2020, vilket går emot vad den tidigare presidenten och hans team har sagt att de vill utreda. Barr lämnade Trump-administrationen i december samma år.
Förra veckan kallade den 45:e presidenten Barr för en "RINO" eller "enbart republikan till namnet" för den tidigare justitieministerns kommentarer nyligen om FBI-razzian och DOJ-utredningen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram