Trudelutten & Covidiotin

2022-08-14

Alla befintliga dokument kommer att utredas..
Den kanadensiska regeringen accepterar att kvaxxet inte fungerar
Premiärministern i detta land hade ingen empati för de o besprutade. Och han brydde sig inte ett dugg om de dog av covidiotin Överraskad?
Tja, detta är inte vårt ordspråk. Detta har varit diktatet från "kriminalministern" i det stora vita norr.
Trudeau är nu i ett försök att korrigera kursen och har nu erkänt att hans avskyvärda agenda inte lyckades nå målet. Det största av allt är att Trudeau accepterar att vacciner inte fungerar.
Ur artikeln ⬇️
Något verkar ha förändrats. Trudeaus regering lättar nu på covid-restriktionerna. Ja, du har rätt. Samma regering som hindrade kanadensare från att lämna landet eller ens resa inom provinserna lättar nu på restriktionerna.
Du förstår, detta kommer efter att Center for Disease Control and Prevention (CDC) uppdaterade sin vägledning för covid-19. CDC har lättat på rekommendationerna för personer som är ovaccinerade och har utsatts för covid-19.
Tidigare har CDC rekommenderat att personer som var ovaccinerade eller inte hade fått sina booster-sprutor borde sätta sig i karantän i fem dagar efter exponering. Om inga symtom uppstår kan karantänen upphöra.
Men de nya riktlinjerna kräver inte längre att ovaccinerade personer sätts i karantän efter exponering, utan föreslår istället att de maskerar sig i 10 dagar och testas fem dagar efter att de exponerats.
CDC uttryckte också uttalanden om att människor över tiden har skaffat sig tillräckligt med immunitet för att bekämpa Wuhan-viruset.
Nu, varför pratar vi om en amerikansk hälsomyndighet?⬇️
Den liberala affischpojken har länge varit benägen mot USA och visade sin fulla lydnad mot CDC:s covid-riktlinjer.
Trudeau satte sina landsmän med de tuffaste co vid -vaxxmandaten som kunde ha skämt ett tredjevärldsland. Men all den gimmicken som Mr Trudeau spelar är att nå gardinerna.
Kanadas federala regering häver vaccinkraven för resenärer på inrikes- och utgående tåg och flyg, har tjänstemän meddelat
Sedan den 30 oktober 2021 har alla över 12 år varit skyldiga att vara vaccinerade mot Covid-19 för att gå ombord på ett flyg eller tåg i Kanada.
Men Trudeaus Kanada upphäver nu det åtta månader gamla mandatet genom att upphäva kravet på att federala arbetare ska vaccineras.
Det här kan vara musik i öronen för resenärer i Kanada som hindrades från att gå ombord på ett tåg eller flyg i Kanada. Dessutom krävdes även återvändande kanadensare som inte var tuffa till karantän när de kom hem.
Men vi vet alla att Trudeau gjorde allt detta för enbart röstbankspolitik, och hans koppling till stora läkemedelsföretag är en vanlig sång nu. Trudeaus vaccinmandat drevs för att få dragkraft bland väljarna men lustigt nog slog flytten tillbaka.
Trudeau förväntade sig att hans liberala parti, som var i minoritet i underhuset, skulle dra nytta av tillkännagivandet, men ironiskt nog gick kanadensare ut på gatorna för att protestera.
Det visade sig att liberalerna inte ens lyckades vinna majoritet i valet i september 2021.
CDC:s avslöjande kommer stort. Vad det än är, kommer Justin Trudeau inte att ta tillbaka alla restriktioner eftersom det kan se hans tidigare politik som ett misslyckande.
På ett snett sätt som han är expert på tar Trudeau sakta bort alla restriktioner från Kanada en i taget. Detta skulle garantera ingen protest från allmänheten och det är en vinst för den liberala mästaren.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram