Kari Lake Vinner Arizona

2022-08-05
" "Även om resultaten tog längre tid än de borde ha, levererade Arizonabor som har glömts av etablissemanget just en politisk jordbävning. Min motståndare Katie Hobbs hade ett jobb i regeringen, och det var att säkerställa ett effektivt bearbetat val. Hon misslyckades spektakulärt, och ändå vill hon precis som alla andra misslyckade etablissemangspolitiker nu ha en befordran. Arizona har precis skickat ett tydligt budskap: vår stat är klar med misslyckade politiker som Katie Hobbs.
"Detta är mer än ett val – det är en vacker rörelse av så många människor i vår vackra delstat att äntligen sätta Arizona först. Vårt förnyade republikanska parti går nu samman för att kämpa för en ljusare och mer välmående framtid för alla Arizonabor. Vi kommer att stoppa skolor från att indoktrinera våra barn och stoppa statliga byråkrater från att lägga ner våra företag och försörjning. Vi kommer att få bort våra hemlösa från gatan, investera i våra familjer och skydda livskvaliteten i våra stadsdelar. Vi kommer att sätta stopp för fentanyl, människohandel och droger som strömmar över vår öppna gräns. Från och med ikväll kämpar vi för att besegra de radikala, korrupta, inkompetenta demokraterna och lägga vår regering tillbaka i händerna på det stora folket i Arizona!”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram