Far & Son Affärer I Underlivsporslinsfamiljen

2022-06-29

https://www.lifesitenews.com/news/evidence-emerges-suggesting-joe-biden-talked-to-hunter-about-his-business-dealings/?fbclid=IwAR0DWf6kc3u4gb-y93ZYO5uNQt0IjmUNuJ13JtY6tWIVMy59GHd1cg9CihY

The Laptop from Hell.....
Bevis dyker upp som tyder på att Joe Biden pratade med Hunter om hans "affärsaffärer"
Innehållet i ett röstmeddelande verkar motsäga presidentens upprepade förnekande av att han någonsin talat med sin son angående hans utomeuropeiska affärer.
Den bärbara datorn hade stämplats som " rysk desinformation " av äldre medier och vänsterpolitiker och brett censurerad på sociala medieplattformar efter att den publicerades av New York Post strax före presidentvalet 2020.
Många konservativa tror att censuren av berättelsen, som tyder på att Hunter Biden utnyttjade sin fars politiska inflytande för vinst, orättvist lutade valet 2020 till förmån för Joe Biden.
Ur artikeln ⬇️
Röstmeddelanden som erhållits av The Daily Mail verkar motbevisa påståenden från USA:s president Joe Biden om att han inte var medveten om sonen Hunters skumma affärer i främmande länder.
De nya bevisen kommer när Hunter Biden står inför allvarlig granskning för sina många affärsplaner med utländska kontakter.
Bevis som hämtats från en övergiven bärbar dator som tillhör Hunter tyder på att presidentens son var engagerad i uppmärksammade influensförhandlingar i länder som Kina, Ryssland och Ukraina medan hans far var vicepresident i USA.
I ett sådant upplägg verkar den yngre Biden ha säkrat ett avtal med den kinesiske oljechefen Patrick Ho, som Hunter hade hänvisat till som "den jävla 'spionchefen för Kina'" i en inspelning som hittades på den övergivna bärbara datorns hårddisk. kör.
2018 publicerade The New York Times en berättelse om Hunters affärer med det kinesiska oljebolaget CEFC.
Ho, en "topplöjtnant" för CEFC under ordförande Ye Jianming, hade "dömts i USA för att ha mutat afrikanska tjänstemän för att hjälpa Iran att undvika oljesanktioner", rapporterade Daily Mail .
"Filer på Hunters övergivna bärbara dator som tidigare avslöjats av DailyMail.com visar att han slöt ett avtal med det kinesiska företaget värt miljontals dollar efter att ha talat om sina familjekontakter", rapporterade uttaget.
Den 12 december 2018 lämnade Joe Biden ett röstmeddelande till Hunter, och försäkrade honom att Times- berättelsen var "bra" och att Hunter var "tydlig".
"Hej kompis, det är pappa. Klockan är 8:15 på onsdagskvällen. Om du får chansen är det bara att ringa mig. Inget brådskande. Jag ville bara prata med dig”, sa Biden till Hunter i röstbrevlådan, enligt Daily Mail- rapporten.
"Jag tyckte att artikeln som släpptes online, den kommer att skrivas ut i morgon i Times , var bra", fortsatte han. "Jag tror att du är tydlig. Och hur som helst, ring mig om du får en chans. Jag älskar dig."
Daily Mail noterade att röstbrevlådan hämtades från en säkerhetskopia av Hunter Bidens iPhone, som hade lagrats på hans bärbara dator.
Innehållet i röstbrevlådan verkar motsäga den nuvarande presidentens upprepade förnekande av att han någonsin talat med sin son angående hans utomeuropeiska affärer.
I april sköt dåvarande Vita husets presssekreterare Jen Psaki ner en reporters anklagelse om att Biden hade diskuterat affärer med sin son, vilket backade upp presidentens påstående från 2019 att han "aldrig hade pratat" med Hunter om "hans utomeuropeiska affärer."
Röstmeddelandet är det senaste beviset som fortsätter att bygga upp fallet att Hunter Biden tjänade på sin inflytelserika fars position i amerikansk politik.
I mars slog The New York Times upp vågor genom att erkänna i en omfattande rapport om den federala utredningen av Hunter Bidens skatteanmälningar att den bärbara datorn och dess chockerande innehåll verkligen var verkliga.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram