Europeisk Sanningsministeriumsvilja Från EU

2022-06-22

EU firewall deluxe
Ur artikeln ⬇️
Vi frågade er i början av kriget mellan Ryssland och Ukraina vem som vann kriget i media? Naturligtvis var det Ukraina. Nationen visades som en stark bastion mot Ryssland.
Men strömmen började vända på bara 45 dagar när oberoende medier och andra medieportaler började avslöja det berättande kriget.
Världen fick veta att Ukraina faktiskt är dödsdömt. Denna uppenbarelse kom som ett stort bakslag för västvärlden. Utan tvekan gjorde detta dessa konservativa röster andra än mediakonglomerat till sin största fiende.
Så en tillslagsmekanism har börjat ta form, så ännu en sådan blunder i narrativa krig driver inte väst tillbaka när det ställer upp sin agenda.
EU:s sanningsministerium⬇️
Europeiska unionen är ganska urskiljbar efter att ha förlorat det narrativa kriget. Så nu, enligt mediarapporter, har Europeiska unionen utfärdat regler för införandet av onlinecensur.
Denna policy är berättigad som 2022 stärkta uppförandekod för desinformation . Genom detta vill EU ta in ett mer mångsidigt urval av intressenter än någonsin, vilket ger dem möjlighet att bidra till omfattande förbättringar genom att underteckna exakta åtaganden som är relevanta för deras område.
Dessa åtaganden inkluderar att demonstrera spridningen av desinformation; säkerställa insynen i politisk reklam; stärka samarbetet med faktagranskare; och göra data mer tillgänglig för akademiker.
Men policyn är faktiskt selektiv mot en uppsättning människor. Genom detta vill EU stävja konservativa röster över sociala medier och vill att mainstreammedia ska fortsätta sprida regeringspropaganda och "falska nyheter".
Förklarar tyranni⬇️
EU har drivit på uppförandekoden som innehåller 44 åtaganden och 128 specifika åtgärder. Detta kommer att tillåta blocket att systematiskt begränsa yttrandefriheten och oberoende analys över hela kontinenten genom smutsiga knep som penetrerande oberoende medier. Vi förklarar hur:
Den nya koden berör inte ens mainstream medias praxis med falska nyheter, och ger inte heller befogenhet att stävja lögner från högre regeringstjänstemän. Det enda syftet med denna nya kod är att stävja falska nyheter angående Covid-19 och kriget i Ukraina.
Med Věra Jourovás ord , EU-kommissionens vice ordförande för värderingar och öppenhet, "Desinformation relaterad till coronaviruskrisen och Rysslands krig i Ukraina visar tydligt att vi behöver starkare verktyg för att bekämpa desinformation online.
Koden säger, "Koden kommer att stärka åtgärderna för att minska manipulativt beteende som används för att sprida desinformation (t.ex. falska konton, botdriven förstärkning, personifiering, skadliga djupa förfalskningar"...
De kommer också att behöva granska listan över taktik, tekniker med jämna mellanrum , och procedurer (TTP) som används av illvilliga aktörer."
Hittills har EU:s digitala strategi anlitat Facebook (som ägs av Meta), Microsoft, Google, Twitter, Twitch och TikTok som det primära fokuset för att minska "så kallad desinformation". För detta skulle EU driva på att minska intäkterna från dessa oberoende butiker.
Vilka är nu dessa illvilliga skådespelare? Det här är de killar som EU kommer att attackera och som delar andra åsikter än mainstreammedia.
När botsarna flaggar media kommer en skadlig tagg att ges eller så kommer innehållet att förbjudas. Detta har hänt med TFIGlobal också.
Dessutom nämner koden inte ens hur exakt faktagranskningsprocessen kommer att göras? Mer troligt är att dessa faktagranskare själva kommer att vara liberala eller statsstödda också.
Varför drivs just politiken fram?⬇️
Berättelsen om "Ghost of Kiev" var bara ett exempel på västvärldens bedrägeri och användning av desinformation i propagandakrigföringen i den pågående striden. Ukraina vann från första i mainstreammedia. Men sedan fanns det oberoende medier som skildrade det exakta scenariot och den faktiska förstörelsen av Ukraina.
Detta utlöste en förändring av ståndpunkten bland världen att de har fel om kriget. Dessutom har detta skadat många EU-ledare politiskt. Konservatismen återuppstår igen inne på kontinenten och detta är ett säkert larm för liberaler.
Detta svåra förslag som syftar till att inrätta ett europeiskt sanningsministerium liknar faktiskt mer inrättandet av en "stor brandvägg" inom Europeiska unionen. Detta skulle undertrycka de konservativa rösterna inom blocket och kommer att få ekonomiska konsekvenser för dem.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram