Sjätte Januari & Jake Lang

2022-05-31

https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/truth-january-6th-documentary-premiere-exclusively-gateway-pundit-narrated-political-prisoner-jacob-lang-solitary-confinement-exclusive-photos/?fbclid=IwAR2u2RucsoWfKyLy3oE5EHF0SsNPOsQNbIaVasTvnCcLQjxD9-o7yoUIeWM

Capitol Hill 6 januari 2021
En ny dokumentär om den 6 januari har premiär nästa vecka exklusivt på The Gateway Pundits nyhetswebbplats.
Den här filmen kommer att vara historisk i det faktum att den kommer att berättas av den politiska fången Jake Lang den 6 januari från isoleringscell.
Dokumentären producerades av Edward Jacob Lang , utan tvekan en av de mest förföljda den 6 januari åtalade och politiska fångar i Amerika idag.
Den syftar till att berätta hans historia vid sidan av dagens händelser.
Lang har flyttats runt mer än någon annan J6-fånge - först från DC Gitmo till USP Lewisberg Penitentiary sedan till Alexandria interneringscenter där han för närvarande hålls fängslad.
"Lang flyttas runt och riktas mycket för att han hittar ett sätt att prata med media och avslöja Biden-regimen", säger Tina Ryan från Citizens Against Political Persecution . "De försöker tysta honom genom att flytta honom från plats till plats."
** För att stödja Jake Lang och hans uppdrag att ytterligare avslöja sanningen om den 6 januari donera HÄR .
Otroligt nog berättades den här dokumentären av Lang från isoleringscell med hjälp av sitt team.
Han har inte sett dokumentären på grund av sina strikta villkor som politisk fånge men kunde ge detaljerade kommentarer som ett resultat av sin förstahandserfarenhet som ögonvittne och deltagare den 6 januari.
"Förhoppningsvis efter att ha sett den här dokumentären kommer allmänheten att ta bort linsen av förvrängning och den upprörande censur som vi har sett i mainstreammedia för evenemanget den 6 januari," sa Lang.
"Den här dokumentären visar verkligen hela omfattningen av evenemanget. Det visar demonstranterna som blev brutalt överfallna och överfallna av Capitol Police - och i vissa fall till och med mördade på trappan till vår egen Capitol.
Jag tror att det är en fantastisk möjlighet för människor att dra sina egna slutsatser om den 6 januari och fly mainstreammedias falska berättelse.”
Vi på The Gateway Pundit hjälpte Lang att skaffa nya kritiska filmer som kommer att premiärvisas i dokumentären. Den här filmen innehåller ett närbildsklipp av Lang som räddar livet på Philip Anderson .
Anderson hade undertecknat ett edsvurit intyg om att Lang räddade hans liv den dagen när polisen gasade tårgas och knuffade andra demonstranter ovanpå honom .
Dokumentären "Sanningen om den 6 januari" syftar till att utforska denna korrekta berättelse och skingra den falska historien att genomsnittliga "Back the Blue" Trump-anhängare slumpmässigt och godtyckligt attackerade polisen utan anledning.
"Vi har förändrat hjärtan och sinnena hos den genomsnittlige amerikanen, moderaterna, de rättvisa demokraterna", säger Ryan från Citizens Against Political Persecution . "Vi måste få dem att förstå att det fanns mer den dagen än vad de fick höra.
Det är absolut nödvändigt, annars kommer dessa män aldrig att få en rättvis rättegång av jury. Sanningen är att kämpa för.”
Lang förblir otroligt stark och beslutsam i isoleringscell. Han hämtar sin styrka från en orubblig närhet till Gud och en beslutsamhet att kämpa för sanningen.
"Det är så mycket som står på spel med den 6 januari," sa Lang. "Om vi ​​kan låta dem skriva om valresultatet, det fredliga upproret och protesten från de förfalskade valresultaten - då vet de att de har makten att skriva om och ändra vilken historisk händelse de vill ha i framtiden.
De vet att de helt och hållet kan lura det amerikanska folket från fler val och från rörelser i vår historia. MAGA-rörelsen och kulmen på den den 6 januari var en patriotisk rörelse som var oöverträffad.
Be Gud att det kommer att finnas fler rörelser som kommer att resa sig och stå fast på vår konstitution. Vi kan inte låta dessa rörelser skrivas om som fler "uppror" och sånt.
Detta är grunden för vårt lands folk som står upp för friheter. Det är mycket viktigt att vi får den sanna berättelsen om den 6 januari solidifierad, bred spridd och känd för alla."
Besök www.J6Truth.org för att lära dig mer om dokumentären och andra projekt. Vänligen donera för att hjälpa Jake Lang och hans team att få fram sanningen HÄR.
"Ge allt som Gud lägger på ditt hjärta för att stödja sanningskampanjen den 6 januari ," sa Lang. "Gud välsigne er mina medpatrioter."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram