Ljugmedia

2022-04-29

Media
Lögner
Rep. Marjorie Taylor Greene hamnade i ett hett utbyte med CNN-ankaret Jim Acosta på torsdagen, då hon sa till honom i ansiktet att folk inte gillar honom för att han är en lögnare.
Du är bara ytterligare en av de lögnare på tv," tillade hon. "Och folk hatar det, de hatar det. De tål inte lögnare på tv.”
Ur artikeln 👇
Acosta trakasserade kongresskvinnan om ett sms som hon skickade till Mark Meadows om medlemmar av kongressen som föreslog att president Donald Trump kanske borde utlysa krigslagar efter protesten den 6 januari vid Capitolium.
"Skickade du ett sms och bad att presidenten skulle förklara krigslagar?" frågade Acosta. "Gjorde du det?"
"Jag kommer inte ihåg att det var mina textmeddelanden," sa Greene och krävde att Acosta skulle vara ärlig och rapportera om hela texten, under vilken hon sa "Jag vet inte om de sakerna."
"Varför är du inte ärlig?" frågade Greene.
"Du är bara ytterligare en av de lögnare på tv," tillade hon. "Och folk hatar det, de hatar det. De tål inte lögnare på tv.”
Greene sa till Acosta att dra upp meddelandet och läsa det, och betonade delen där hon sa att hon inte visste om krigslagar.
"Vänta, ursäkta mig, sluta," sa Greene. "'Jag vet inte om de sakerna.' Är det vad det står?"
"Du ljuger. Du är en lögnare. Vet du varför folk inte gillar dig?” lade Greene till. "För att du är en lögnare. Varför vill du ljuga på tv för dina tittare.”
"Jag försöker inte ljuga," sa Acosta.
"Du anklagar mig för något och sedan när du läser de faktiska orden berättar det en annan historia," sa Greene. "Det säger sanningen."
Greene sa till slut till CNN-reportern att sluta trakassera henne och gick.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram