Musk & Gates Klimat

2022-04-24

Exponering Musk - Gates 😎.
Elon Musk ropar ut Bill Gates
Världens rikaste man utmanar medmiljardärens klimatställning och jämför honom med "gravid man"-emoji
Ur artikeln i RT ⬇️
Teslas vd Elon Musk hade en vissnande comeback för Microsoft-miljardären Bill Gates efter att Gates försökte intressera honom för " grön " filantropi, och anklagade mjukvarumagnaten för att inte ta klimatförändringarna på allvar genom att påpeka att Gates hade kortat aktien på Tesla, den amerikanska marknaden. ledande inom elfordon, för en halv miljard dollar.
Samtalet blev offentligt på fredagen, med Gates som bad om ursäkt för det korta (" Förlåt att jag inte har stängt det "), samtidigt som han uppmanade SpaceX-grundaren att förbise detta faktum och " diskutera filantropimöjligheter " med honom.
" Förlåt, jag kan inte ta din filantropi om klimatförändringar på allvar när du har en massiv kort position mot Tesla, företaget som gör mest för att lösa klimatförändringarna ," svarade Musk. Miljardären har erkänt att samtalet verkligen hände, men hävdade på Twitter att han inte visste hur det hade läckt ut till New York Times.
Musk föreslog dock att Gates korta position på Tesla var " inte precis topphemlig ", och hävdade att han hade hört från flera personer på TED-konferensen tidigare denna månad att filantropen " fortfarande hade en halv miljard kort mot Tesla ."
Musk följde upp den tweeten med en bild sida vid sida av Gates och "gravid man"-emoji, båda klädda i blåa skjortor och sportiga konvexa magar, med texten till diptyken " ifall du behöver tappa ett hår snabbt. ”
Han höll också på med sin egen trolling, och antydde att " skuggförbudsrådet " granskade hans gravid-Gates-tweet.
Musk lämnade ett erbjudande om att köpa Twitter förra veckan för 43 miljarder dollar efter att ha förvärvat 9,1% av företaget tidigare denna månad.
Den sociala mediernas gigant har kämpat för att blockera förvärvet och tillämpat en "giftpiller"-taktik som skulle tillåta andra aktieägare att förvärva större andelar i företaget till en brant rabatt om någon aktieägare kontrollerar mer än 15% av företaget.
Musk ska dock arbeta för att kringgå strategin och har hotat Twitters styrelse med likvidation för att ha agerat mot aktieägarnas intressen om affären i slutändan skulle gå igenom.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram