SVT:s Rysslandsrapportör Bert "Getosten" Sundström

2022-04-12

SVT:s utrikespresstutionsstjärna Bert "Getosten" Sundström & den Ryska lögnaktiga propagandan... 🙄
Det är lite lätt fascinerande att se Bert på skärmen börja med att förneka att det finns bio/kemvapenlabb finansierade av USA i Ukraina när det finns på film hur Victoria Nuland bekräftar deras existens samtidigt som hon oroar sig för att Ryssarna kommer att använda det som finns där mot resten av världen.
Det är faktiskt inte helt enkelt att tro getostexperten Bert vara totalt omedveten om det och det får nog sägas detsamma angående SVT i den frågan.
När han sedan hävdar att några bilder han visar på bombade hus bevisar att Ryssland beskjuter civila mål utan att gå in mer exakt på hur bilderna visar att det är Ryssland som har bombat husen så börjar fascinationen övergå till lätt förvåning för att sedan landa i mer eller mindre total klentrogenhet inför vad jag ser och hör när han börjar orera om Mariupol och att dess invånare inte försöker undkomma den nazistiska Azov-bataljonen även om han sanningsenligt & objektivt balanserat - ja snudd på oberoende, tillstår att den innehåller "tveksamma element".
Det är inte utan att man undrar lite vad Bert har på sitt samvete för att få uppträda på det här viset men det är väl hyfsat troligt att man egentligen inte vill veta och en större fråga är dessutom hur i hela helvetet de som tuggar i sig den här smörjande dyngan inte kvävs alternativt vrålande spyr rätt ut? - det vill jag hellre veta än Berts bravader.
För att han kan hålla på som han gör är inget gott betyg åt den svenska befolkningens omvärldsförståelse.
En riktigt svensk hjälte..

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram