Sågning Av Nazistpekande Ekis

2022-04-12
Visserligen så ger vi inte ett vitten för Ekis Ekmans moraliska resning, men i konkurrens med det hon kritiserar så kan det ju detta misstas för att faktiskt ha ett värde och och inte bara vara det gamla vanliga etablissemangets inbäddade sketna teater för att skapa sympatier.
Det teatrala överreaktionerna säger ju bara vad de säger - jävla muppar hela högen inklusive Ekman.
Att kritisera den Djupa Statens existens såväl som dess görande och låtande finns ju av någon - inte på minsta vis så - outgrundlig anledning inte på kartan för någondera parterna...

https://omni.se/text-i-dagens-etc-sagas-rysk-regimpropaganda/a/QybmBx?fbclid=IwAR0looDqATu2SAbFLLCobGqyvaTQSK-e0yGv48IdPfwE45smHAz0Wh11NzA

" Dagens ETC och ledarskribenten Kajsa Ekis Ekman får hård kritik efter en text om Kyiv Independent. I en ledartext hävdar hon att den ukrainska tidningen har nazistkopplingar eftersom dess försvarsreporter Illia Ponomarenko varit inbäddad med Azovbataljonen.
”Nazikopplingarna är dock inte det enda som är speciellt med Kyiv Independent”, skriver Ekis Ekman, som också kritiserar att Kanadas regering varit med och betalat tidningens grundande, samt att flera av dess anställda gjort betald praktik i USA.
Expressens Hynek Pallas vänder sig emot båda delarna av Ekis Ekmans problematisering, och beskriver i stället texten som en ”unken attack” på ukrainska journalister.
Flera andra skribenter reagerar på Twitter. Expressens biträdande kulturchef Jens Liljestrand ber Dagens ETC att sluta mejla om pengar, som han hellre donerar till Kyiv Independent. DN:s ledarskribent Isobel Hadley-Kamptz tvivlar på om hon vill fortsätta prenumerera på tidningen. Och Eskilstuna-Kurirens politiska redaktör Alex Voronov kallar texten för ”rysk regimpropaganda” när man misskrediterar ”den mest respekterade engelskspråkiga ukrainska publikationen”.
Även forskaren Martin Kragh, som är biträdande chef för Centrum för Östeuropastudier, är upprörd.
”Nytt lågvattenmärke i svensk debatt. Påståendet att USA styr över ukrainsk journalistik är en konspirationsteori och en förolämpning.”
 --------------------------------------------------------------------------------------------------
En riktig Höger-Vänsterkuliss-sopa...
d-Ekis Stigmatiseringsförsök Mot De Fria - Carl Norberg - Palanthir
carlnorberg.se
d-Ekis Stigmatiseringsförsök Mot De Fria - Carl Norberg - Palanthir

d-Ekis Stigmatiseringsförsök Mot De Fria - Carl Norberg - Palanthir

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram