Otvivelaktig Implementering I Ukraina

2022-04-12

https://sputniknews.com/20220412/no-doubt-aims-objectives-of-special-op-in-ukraine-will-be-implemented---putin-1094695826.html?fbclid=IwAR2WhlrvGXIdN6Tgc-frWuJR2MipKTu5Y5GnVVM83_mneYhiIuIJX9g2g1s

Utan tvekan kommer "ädla mål" för Rysslands särskilda operation i Ukraina att genomföras – Putin.
En särskild operation för att demilitarisera och avnazifiera Ukraina beordrades av den ryske presidenten Vladimir Putin den 24 februari, efter en begäran om hjälp från folkrepublikerna Donetsk och Lugansk, som såg veckor av intensifierad beskjutning av ukrainska styrkor.
Rysslands president Vladimir Putin har sagt att målen för den särskilda militära operationen i Ukraina kommer att genomföras.
"Det kommer att bli så. Det råder ingen tvekan", sade Putin under ett möte med arbetare från kosmodromen Vostochny i ​​Rysslands Fjärran Östern på tisdagen, och kommenterade en önskan från en av dem att målen och målen för operationen ska uppfyllas.
Enligt honom har denna operation "helt tydliga och ädla mål".
"Huvudmålet är att hjälpa människorna i Donbass [regionen i östra Ukraina], vars självständighet vi erkände. Vi tvingades göra det eftersom myndigheterna i Kiev, pressade av västvärlden, vägrade att följa Minsk-avtalen som syftade till en fredlig lösning av de Donbass-relaterade problemen", underströk Putin.
Han tillade att ett väpnat motstånd med de antiryska styrkorna som fostras i Ukraina var oundvikligt och att det bara var en tidsfråga.
Putin sa att dessa krafter hade börjat förvandla Ukraina till "ett antiryskt fotfäste", och främjat "fröet till nationalism och nynazism som har funnits länge där".
"Rysslands sammanstötning med dessa styrkor var oundvikligt, och de valde bara tidpunkten för en attack", tillade han.
Putin berömde också ryska officerare för att de ger hjälp till folkrepublikerna Donetsk och Lugansk (DPR och LPR), i synk med specialoperationen.
"Vi vet att våra officerare idag deltar i en speciell militär operation i Ukrainas Donbass [region], och ger hjälp till folkrepublikerna Donbass. De agerar modigt, kompetent och effektivt, med de mest avancerade vapnen utrustade med unika specifikationer", konstaterade den ryske presidenten.
Rysslands Special Op i Ukraina.
Ryssland inledde sin speciella operation för att demilitarisera och avnazifiera Ukraina den 24 februari efter att DPR och LPR vädjade till Moskva om hjälp under ökade attacker från den ukrainska armén. Det ryska försvarsministeriet underströk att operationen endast är inriktad på ukrainsk militär infrastruktur med högprecisionsvapen och att civila inte är i fara.
I slutet av mars sade förste vice chefen för den ryska försvarsmaktens generalstaben Sergei Rudskoy att huvuduppgifterna för specialoperationens första etapp hade genomförts.
"Kampspotentialen för de väpnade styrkorna i Ukraina har minskat avsevärt, vilket gör det möjligt, jag betonar än en gång, att fokusera huvudinsatserna på att uppnå huvudmålet - befrielsen av Donbass", underströk Rudskoy.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram