2022 02 28

2022-02-28

https://www.youtube.com/watch?v=3muZI9YorYs

Stöd oss:
SWISH: 076 - 118 25 68 (mottagare Caroline E.)

PATREON: https://patreon.com/defria_se

HEMSIDA: https://defria.se

FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se

Sverige har haft en militär utbildningskontingent på plats i norra Irak sedan åtminstone 2015. En insats som 2018 förlängdes till att omfatta tom. även 2020, med det uttryckta målet att bekämpa terrororganisationen Daesh eller IS - dvs det IS som Ericsson nu visar sig ha medfinansierat.
En terrororganisation som lustigt nog dök upp precis 1 år efter det att Obama i sista sekund avstod från att bomba strategiska mål i Syrien 2014 i den djupa statens strävan att störta Bashar al-Assad. Detta efter att både Ryssland såsom Kina motsatte sig ytterligare "freds och demokrati" interventioner från USAs sida i Mellanöstern.
Orsaken - oavsett vad de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna ville göra gällande i sin beskrivning av Assad - var att Assad som allierad med Ryssland såsom Iran inte var det minsta intresserad av att låta den djupa staten dra gasledningar från den arabiska halvön genom Syrien, för att denna vägen försörja Europa med energi, i sin strävan att skära av den Europeiska kontinenten från ryskt energiberoende via gasnavet Ukraina.
Detta var alltså också själva syftet med att den djupa staten under 2013 destabiliserade och installerade en "västvänlig" marionettregering bestående av rysshatande oligarker som mynnade ut i det inbördeskrig mellan den rysktalande befolkningen i den östra delen av landet och den tillsatta Kiev-juntan, varför konflikten i Ukraina såsom Syrien från första start var den exakt samma.
På Almedalen 2014 kunde man se Carl Bildt strosa runt med Zbigniew Brzezinski och hans son Mark, där den förstnämnde under flera amerikanska presidenter haft titeln nationell säkerhetsrådgivare, men så även författaren bakom boken "The grand chessboard". Där argumenterar han för den geopolitiska strategi som skall garantera USAs fortsatta globala dominans, där Eurasien med den större delen av världens befolkning såsom naturresurser är lokaliserade, och framförallt Ukraina såsom Azerbajdzjan pekas ut som nyckelpositioner på det geografiska spelbrädet att kontrollera för fortsatt västerländskt inflytande över världen
.
Kanske är det därför ej heller vidare konstigt att hans son Mark Brzezinski blev installerad som amerikansk ambassadör i Sverige 2012, eller att Carl Bildt tillsammans med Göran Persson och Jan Eliasson strax efter statskuppen i Kiev 2013 också blev utnämnda till hedersambassadörer i landet.
Lägger vi därtill SAABs radarsystem "Global Eye" som använts som stridsledningssystem i både Syrien såsom det geostrategiskt viktiga Jemen, lämnar det inte mycket kvar av fantasin i denna änden heller om vilka det är som egentligen ligger bakom den operativa strategiska planering.
Som alltid handlar det till sin grund om att kontrollera världens strategiska naturresursflöden, som underliggande och beskrivande värde, för att upprätthålla förtroendet för det valutafinansiella systemet, som till sin grund kontrolleras av enskild part, genom sin monopolställning av den telekominfrastruktur som all världens information rör sig över - läs Investor, Ericsson, Wallenberg.
Så när nu Sverige enligt regeringen kommer att bistå Ukraina med militär utrustning - bland annat:
• 5 000 pansarskott (Pansarskott 86)
• 5 000 skyddsvästar
• 5 000 hjälmar
• 135 000 fältransoner
... så måste man vara riktigt svenskt kulturellt fördummad för att ej se i vilken riktning allt graviterar!
Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här

https://myspodd.defria.se

Följ De Fria på Telegram!
https://t.me/defria

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram