Finansierad Valrullestädning

2022-01-21

På temat inte så bra ur perspektivet angrepp på militära angelägenheter - konstitutionen.... ja, förutom då det där med effekterna av prejudikatet på exekutivdokumentationen 😉
............................................................................................................
" I decennier har demokraterna och vänsterpartister kämpat våldsamt för att förhindra rensningen av statens väljarregister. Vänsteraktivister insåg en potentiell nisch och skapade ERIC för att städa väljarlistor på deras väg genom att använda sina regler. Så 2012 bildades Electronic Registration Information Center (ERIC) som en medlemsorganisation främst för blå stater. ERIC är i huvudsak en vänsterorienterad väljarregistreringskampanj förklädd till att städa upp väljarlistan. Men det har fått draghjälp i Red States också. Ursprungligen finansierat av Soros Open Society, är det nu ansvarigt för att rengöra röstlängderna i 31 stater , plus DC En högsta valtjänsteman från varje medlemsstat utses till en plats i ERIC-styrelsen eller som officer, alla obetalda positioner.
ERIC hittade 17 miljoner nya väljare till valet 2020, det mesta i deras organisations historia. Som jämförelse hittade de bara 5,7 miljoner 2012, Obamas omval.
ERIC-databasen är omfattande och skulle vara en av de mest eftertraktade av dåliga aktörer som vill påverka ett val. Medlemsstaterna måste inte bara lämna in alla uppgifter om inaktiva och aktiva väljare till ERIC var 60:e dag. Men de måste också tillhandahålla varje individ i deras staters Motor Vehicle Department-databas, både licensierade och ID-mottagare. Denna kombination av data är hisnande. Det är alla som skulle kunna skapa en laglig omröstning. Det inkluderar de som närmar sig rösträttsåldern, även de som här illegalt har utfärdat ett ID av sin vänsterlutade stat. Dessa data inkluderar namn, adresser, DOB, licensnummer, sista 4 av sociala nummer, väljaraktivitet, telefon, e-post, titel och typ av medborgarskapsdokumentation och mycket mer!"

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram