Risk För Utebliven Restriktionseffekt

2022-01-14

2 tim 
Alla sätt är bra utom...
Forskare: "Risk att restriktioner inte hinner ge effekt."
Nä, det tror fan de!
Bara överrubriken säger väl allt! Intressant att se hur den här största av hoax i mannaminne sakta men säkert behöver fasas ut, för att plana ut helt, nästan som vore att den ett tu tre går upp i atomer, proff borta bara sådär.
Är det inte fantastiskt så säg? 😉 Myndighetsutövare och personer bakom dessa nyheter. Tror dessa på fullaste allvar att svensken är helt rökt i pallet?! 🤷‍♀️
2 m 
Så nu när det då börjar bli allt mer svårt att falla för dumheterna så kan det ju vara läge att stå upp och fråga vad som då varit syftet med hela det här spektaklet till covidioti.
Vill man fuska lite så kan man alltid fråga sig om det hade hänt om inte det valutafinansiella systemet varit skuldmättat.
Cui Bono?..Följ pengarna säger man ju och ja, absolut - gör det.
Hela vägen till hur de skapas och därmed också till vad de är för något de här pengarna - inte bara till vilka som längs vägen roffar åt sig i vilken omfattning.
Därifrån kan man med fördel titta lite på vad man kan tänkas ha för emotionella bindningar till denna mänskliga fantasiskapelse.
🐧

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram