Shapiro & Folkets Radio

2022-01-04

 
"Vem är Per Shapiro, Folkets radio?
 
Per Shapiro är kusin med Folkhälsomyndighetens Generaldirektör Karin Tegmark Wisell men även hans far och bror är intressanta. Enligt uppgift talar Per även ryska, vilket inte hör till det vanligaste man hört. Intressant är också hur Per Shapiro en sk grävande journalist ”byter sida” enligt honom själv och startar därför Folkets Radio.
 
Han tar vakenrörelsen med storm och blir hyllad för hur en journalist från etablissemanget byter sida och nu kämpar för frihet men den 16 mars 2021 släpps poddavsnitt 4. Kontrollerad Opposition och i det avsnittet gör han allt för att så tvivel, skapa polarisering och få folk att tro att det inte finns något hopp, att Q är en psyop från CIA osv osv (se bild nedan med introduktionen till avsnittet).
 
Den 1 november 2021 så blir hans kusin generaldirektör för Folkhälsomyndigheten och helt plötsligt springer han på presskonferenser och ska vara en representant för oss galna foliehattar. Om ni frågar mig så tror jag att tanken var att han skulle infiltrera oss sk kontrollerad opposition som han försökte förekomma genom att själv ta upp det först men tvingas nu vara en del av folkbildningsprojektet, springa på Folkhälsomyndighetens presskonferenser och ställa obekväma frågor som exponerar den djupa staten.
 
Per Shapiro hånar även folk som är rädda för att det ska bli tvång på att bli chippad, se inslaget nedan från Aftonbladet där dom berättar att nu kan man få sitt vaccinationsbevis i ett chipp.
 
Se även ett klipp från CNN om Edvard Snowden och Q-Group som är en specialgrupp inom NSA som arbetar med kontraspionage och funkar som poliser inom NSA. Länk: https://youtu.be/_JiOF68FbDs
 
Gör egen research och tänk efter hur allt det här kommer sig. Dela gärna med dig om vad du hittar och hur du tänker i kommentarerna. Fram med den stora spaden. Per Shapiro är givetvis också välkommen att kommentera om det är något mer som jag missat.
 
Från Wikipedia om familjen:
 
PER SHAPIROS KUSIN:
Karin Tegmark Wisell
är en svensk läkare, mikrobiolog, biträdande statsepidemiolog och från den 1 november 2021 generaldirektör för Folkhälsomyndigheten.
 
Hon blev medicine doktor då hon 2000 disputerade på avhandlingen Regulation of virulence gene expression in Staphylococcus aureus vid Karolinska institutet.[4]
 
Tegmark Wisell har varit överläkare vid Smittskyddsinstitutet sedan 2007 och blev 2020 chef och överläkare vid Folkhälsomyndighetens avdelning för mikrobiologi.[5]
 
Den 1 november 2021 efterträdde hon Johan Carlson som generaldirektör för Folkhälsomyndigheten.[6]
Karin Tegmark Wisell är dotter till läkarna Erik Tegmark (1936–2016) och Barbro Tegmark, kusin till Max Tegmark och Per Shapiro.
 
PER SHAPIROS BROR:
Max Erik Tegmark, ursprungligen Shapiro, född 5 maj 1967 i Stockholm[1][2], är en svensk-amerikansk fysiker och kosmolog.[3]
 
Bror till Per Shapiro (Folkets radio)
Max Tegmark är son till matematikern Harold Shapiro och Karin Tegmark samt kusin till Karin Tegmark Wisell. Han utexaminerades 1990 som civilingenjör i teknisk fysik från Kungliga Tekniska högskolan (KTH) i Stockholm, där han också påbörjade sin utbildning.[3] Parallellt med studierna i teknisk fysik utexaminerades han även som civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.[4] Han disputerade vid University of California, Berkeley. Efter en tid vid University of Pennsylvania blev han docent vid Massachusetts Institute of Technology.
 
Tegmark har en omfattande vetenskaplig publicering, och hade (2020) enligt Google Scholar över 67 000 citeringar och ett h-index på 114.[5]
 
Tegmark föreläser också bland annat om hur artificiell intelligens kommer att lösa alla de samhällsproblem vi står inför i dag, respektive att mänskligheten kommer att kolonisera rymden.[6][7][8]
 
Tegmark var gift med astrofysikern Angelica de Oliveira-Costa 1997–2009 och de har två söner. Tegmark gifte sig sedan om sig med Meia Chita 5 augusti 2012, som då var doktorand vid Boston University.[9][10] Tegmark bytte efternamn från Shapiro och tog sin mors efternamn (Tegmark) i samband med att han flyttade till USA, för att undvika att förväxlas med andra personer i forskarvärlden som bar samma efternamn. Han är medgrundare av Future of Life Institute tillsammans med bland annat Meia Chita och Jaan Tallinn.[11]
 
Texter författade av Dr Max Erik Tegmark:
Han skriver även om parallella universum... The quantum suicide experiment. https://space.mit.edu/home/tegmark/main.html
 
”Dr Tegmark and colleagues present the CMB as a sphere: "The entire observable Universe is inside this sphere, with us at the centre of it."
 
PER SHAPIROS FAR:
Harold Seymour Shapiro, född 2 april 1928 i Brooklyn, New York, död 5 mars 2021,[1] var en amerikansk-svensk matematiker.
 
Shapiro studerade vid City College, New York där han tog bachelorexamen (B.Sc.) 1949 och därefter vid Massachusetts Institute of Technology, där han tog masterexamen (M.S.) 1951 och doktorsexamen i matematik 1952 med Norman Levinson som handledare.[2][3]
 
Han arbetade vid Bell Laboratories i Murray Hill, New Jersey 1952–1954 och som forskare och lärare vid Courant Institute och New York University 1954–1962. Han var professor i matematik vid University of Michigan 1962–1972 och därefter verksam vid Kungliga Tekniska högskolan från 1972.[2] Efter att inledningsvis ha varit gästprofessor, hade han en tjänst som professor i matematisk analys från 1978 till 1993, då han gick i pension. Han efterträddes på professuren av Per Sjölin.[4].
 
Harold Shapiro var far till kosmologen Max Tegmark och journalisten Per Shapiro.
 
PER SHAPIRO:
Per Shapiro, erfaren grävande reporter, nyhetsjournalist och dokumentärmakare, som arbetat för bland annat för P1 Dokumentär, Kaliber, Ekot och Uppdrag granskning.
 
Grundare av Folkets Radio, en orädd journalistisk podd och ett växande forum för samtal, analyser och mycket annat.
 
Folkets Radio är helt fristående, såväl redaktionellt som politiskt och ekonomiskt.
 
Detta är lite för intressant för att låta bli att gräva i men det är säkert precis som Per Shapiro säger i denna videon att han har ”bytt sida:”
 

https://nyadagbladet.se/kaserier/nyarsrim-om-corona-sprutor-och-fornuft/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nyarsrim-om-corona-sprutor-och-fornuft&fbclid=IwAR3NKAulO_QJ2Stk4lJOjtpJnS5mVzsVACIP-7PItz5sMonV1ohSGiGfZJw

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram