Handelsavtal & Falska Bondeoffer

2020-12-30
Se där ja, vad man kan kalla för ett falskt bondeoffer.
" Valdis Dombrovskis, EU-kommissionär med ansvar för handelsfrågor, sade att avtalet är det mest ambitiösa som Kina har förhandlat fram med ett tredje land vad gäller marknadstillgång, rättvis konkurrens och uthållig utveckling.
”Vi förväntar oss att europeiska företag kommer att ha mer säkerhet och förutsägbarhet i sin verksamhet. Vi har en del mycket välkomna förändringar till spelreglerna, eftersom handeln och investeringsrelationen med Kina under en lång tid varit obalanserad”, sade han.
Avtalet kan bli en konfliktfråga med en tillträdande Biden-administrationen som vill behålla ett ökat tryck på Kina. Det väntas även väcka kritik för att inte i tillräcklig omfattning ta hänsyn till människorättsfrågor i Xinjiang."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram