Riggad Estoniafilm För Skademinimering

2020-09-28
Så då kommer det en hel massa följdfrågor på svaret hur det kom sig att båten faktiskt kunde sjunka fast hon låg upp och ned..
Istället för att irra runt som höns nu, för detta handlar om allt från flytten av Södertörns Tingsrätt och Hicham Ben Hamou till Cryptograph AG över Palmeutredningen till underrättelsetjänstkollektivet, så vi får ta detta i delar.
Kommunikationsutrustningen är en given start och Ericsson kontrollerade Cryptograph korrumperade kommunikationsutrustning, så mycket är helt klart.
Vidare är det helt klart att dels sådan utrustning fanns i Sovjetunionen, vilket implicit alltså medför att även Sovjetisk underrättelsetjänst var korrumperad - kommunismen skapades ju trots allt av sina skapare.
Varför man smugglade "gammal Sovjetisk" utrustning beror alltså på att hela kulissen med det kalla kriget annars riskerade att falla efter kollapsen av Sovjetunionen.
Exponeringen av Cryptograph i början på året är ett anslag i Opinionsbildningen kring detta. Minns hur CIA lät mediahus ta del av delar av en ännu hemlig utredning...
Men begrep direkt syftet bakom Exponeringen av Cryptograph och skademinimeringen startades direkt. Filmen är riggad och nu skall sänkningen bortförklaras.
Sensationella fynd vid Estonia – ett stort hål i skrovet
aftonbladet.se
Sensationella fynd vid Estonia – ett stort hål i skrovet
Dokumentärfilmare har gjort närmast sensationella fynd vid den

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram