Uzbekistan & Underättelsetjänstkollektivet

2020-09-15
Det tycks gå igen av en given anledning...
Om nu underrättelsetjänstkollektivet medverkar till att organisera, regissera, finansiera och beväpna ISIS, så förefaller detta i alla fall med detta komma alltmer i ljuset av verkligheten.
För vi konstaterar nu om än naturligtvis bara lite violblygt, att vårt postulat om samarbete inom underrättelsetjänstkollektivet håller streck på verkligheten, varför vi nu också försynt undrar varför den svenska kontrollen över den Uzbetiska telekominfrastrukturen annars inte framfördes som en fördel, vi har ju trots allt betalat icke obetydliga summor till Gulnara Karimova - vars säkerhetstjänst uppenbarligen uppenbarligen har haft koll på värde Rakhmat Akilov? DET minns i alla fall väldigt många svenskar!
Så med avseende på vem som egentligen sitter på källan till informationsflödet, så har vi faktiskt inte mindre än svårt att värja oss från intrycket av att vad som redovisas från myndigheten är en slags efterhandskonstruktion, just för att dölja de fakta som skulle belysa vem som egentligen har anstiftat förloppet....
Ur länken - "Uzbekistan’s Foreign Ministry has confirmed that the suspect in the Stockholm truck attack, an Uzbek citizen, had been investigated for having terrorist sympathies. He apparently had called on his fellow Uzbeks to go to Syria and join Islamic State.
The statement said Rakhmad Akilov, 39, who is now in Swedish police custody, was flagged as a potential threat. Uzbekistan had given information about the man to a western security service partnered with Sweden, it added.
IS recruited Akilov himself after he left Uzbekistan in 2014, Foreign Minister Abdulaziz Kamilov told reporters on Friday.
Last Friday’s assault took place in Drottninggatan, one of the Stockholm’s main pedestrian areas, where a truck ploughed through a crowd, killing four and injuring over a dozen people.
The Swedish police identified the alleged perpetrator as a rejected asylum seeker and Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) sympathizer. He managed to flee the scene, but was arrested after a manhunt."
Det "missade" UG också...
Informationskälla - Carl Norberg - Palanthir
carlnorberg.se
Informationskälla - Carl Norberg - Palanthir
Om nu underrättelsetjänstkollektivet medverkar till att organisera,

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram