Polistillbakadragande

2020-07-31

SS //

" Ohhhh the irony in this...

Så noterar vi att denna Epoch artikel rullade förbi i flödet och jag memorerade rubriken och tänkte jag söker upp den sedan.

Då fick jag ju också chansen att bevisa en poäng om censur/döljandet av icke vänster/liberala/progressiva nyhetskanaler.

Ni vet det där som tillexmpel Dr Epstein (nej inte den Epstein utan den fd Hillary supportern som vittnade i kongressen om hur #big ägnar sig åt valpåverkan och de med lätthet kan vinna ett parti miljoner och åter miljoner med röster genom en knapptryckning) vittnade om.
Genom att börjar skriva in ord i sökfältet på Verbföretaget som kommer det förslag för att du lättare ska hitta det du söker. MEEEEEEN... när det gäller mer konservativa media så kommer det i princip inga förslag.
De gömmer artiklarna med ett lager emellan så saknar du ett ord så får du svårt att hitta igen det du söker. Detta är alltså ett demokratiproblem med censur... det måste alla kunna förstå.

På samma sätt gömmer de undan de medierna som inte är trogna samma människor som nu riskerar åtal för högförräderi genom att ha spionerat på en av folket vald president och det började som bekant med att Hillary och Demokraterna köpte en falsk dossier med skit på Trump. En dossier som inte ens författaren bakom stödde och nu vet vi också att källan till dossiern använde andra, tredje och kanske till och med fjärdehands-skvaller för att sy ihop det och inte han heller står bakom den.

Det är svårt att värja sig från intrycket nu att vilken dag som helst släpper spärrarna på censuren och med den nya EO och de utredningar som kan leda till åtal så kommer det bli en mycket spännande tid framöver. Hett till och med, riktigt hett kan det bli i slutet av sommaren och framöver hösten, Indiansommar brukar man väl kalla det för...

Betänk här att Sverige har gjort något som står ut i världen... här har regeringen fått direktlina in till #big för att kunna be om censur och det misstänks att de använder detta för att dölja meningsmotståndare eller dem som hotar deras makt.
Att Sverige med tanke på den förra lite mer skämtsamma delningen om telefonbolag som vill ta över världens makt tillika har ett företag som heter Ericsson som förskansat sig makten över majoriteten av världens telekominfrastruktur (betalar inte alla som använder denna licensavgifter till ovannämnda?) så fastnade skrattet i halsen.
Fast när vi tänker lite till på det så kan vi ju ändå glädjas över att detta nämnda företag ändå har åkt dit för att samäga med den kinesiska staten...
Jaja och så lägger vi till servrar som står i Sverige pga "vädret" och inte alls pga att vi har alldeles särskilt speciella lagar som gör att världens underrättelsetjänst med lätthet kan vända sig till oss och begära ut det de vill eftersom här måste bolagen enligt lag spara allt... Vi kan väl skämtsamt säga att Gretas globala uppvärmning skulle ju kunna få dem ut ur landet om de trodde på henne och inte bara censurerade hennes meningsmotståndare... för ja de så kallade klimatförnekarna döljs ju givetvis också trots att ingen förnekar att vi har ett klimat.
Vilket leder oss till att cirkeln sluts och vi tar in Binneys ord i det hela för NSA och FRA och The Swedish Kings of Cyberwar känner väl alla till numer... ja utom dem som skriker högst i sina ide-ologiska rus... de mer primitiva som inte kopplar samman saker eftersom reptilhjärnan tog över och skrika är allt de förmår.
"Vi har redan allt och det är bara en fråga om att göra det lagligt" sa Binney på bästa sändningstid.

Men då så... gör det lagligt och då åker ju även maffiosorna i kostym med på köpet för den teknik de använt emot folket för att kriminalisera dem kommer ju givetvis också kunna användas emot dem när slipstenen börjar rulla igen.

Nåväl skapa inga lagar du inte vill ska användas emot dig har jag nog sagt ett par gånger och kan en funkismorsa med kockbakgrund räkna ut detta så borde väl för fan vem som helst kunna det om man bara vill...och tar sig tiden att faktiskt läsa och lyssna. Speciellt dem som skrikit högst och tillika de personer och organisationer som lagarna nu slår åter på borde väl för fanken kunna lägga ihop detta eller var de sååååååå säkra på att de hade sitt på det torra... Sönderslagna telefoner vittnar iofs om något annat... (ni vet Hillary som slog sönder sin kommunikationsutrustning med hammare och hennes medhjälpare som på Reddit var det väl sökte vägar att helt radera kommunikation på annan teknikutrustning).
Så varför kunde då DNC inte räkna ut att de lagar de skapar kommer slå åter på dem själva?
Polisen vill inte skydda dem... men ändå ska vi tro att ALLA hatar Trump och han har redan förlorat valet för det säger ju SVT... Trump har ingen chans att vinna folkets för-troende igen...

Go figure och tänk nu lite logiskt istället för ide-ologisk...

Pssst... Epohc har för den delen det mets läsvärda och lättförståeliga sammandragningen av den så kallade #spygate, #obamagate, #uraniumone och till viss del #ukrainagate. Speciellt Gina Shakespear har på deras youtubekanal gjort en mycket bra följetong av alla turer kring denna utredning som numer är en kriminell utredning med ett potentiellt åtal runt hörnet och här kommer då Duham in som alla både konservativa och liberala gillade eftersom han inte låter politisk bias stoppa honom från att skipa rättvisa - han är mer principfast än biased så att säga. Läs ikapp vetja eller se ikapp om så föredras för det finns en övervägande risk att TSHTF inom kort."

At least 100 police agencies are pulling out of agreements to send personnel to next month’s Democratic National Convention (DNC) in Milwaukee.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram