Fredag 2020 07 31

2020-07-31

Häng med nu för nu blir det mysigt värre

Från fläsk, margarin och folk-cognac till en gapande och blundande befolkning till de stora geopolitiska förloppens utveckling

Stöd på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström.

Fredagsmyset börjar med ett citat kring Nürnbergrättegången 1946. Det var hårda tider och svält, men svenskarna bara "gapar, blundar och tuggar, tuggar och tuggar."

Media vill precis samma sak idag, likt Statens Informationsstyrelse SIS på den tiden. Gapa, blunda och tugga allt vi lägger i era munnar, svenska befolkningen.

Till exempel att Ryssen kommer i form av granbarkborren! Även om det råkade vara SCA:s skog och de som importerade problemet. Men det är Rysslands fel!

Media börjar ändå öppna lite för tvång på reformer inom rättssystemet. Det blev inget skadestånd eller ansvar i Kevin-fallet, liknande rättsskandalen Tomas Quick. Göran Lambertz försvarar det svenska rättssystemet som upprätthåller valutaregimen.

Det här har observerats tidigare. En viss Karl Gerhard skaldade om Per-Albin Hansson exempelvis.

Utrikes: Tack vare Trump, Erdogan, Putin och Xi börjar folk nu genomskåda den offentliga krigskonsumtionen och opinionen vänder. Carl utvecklar detta om Djupa staten i Ryssland och Sovjetunionen.

Vilka finansierade den Sunnisekteristiska extremismen? Det blir en genomgång om kolonialväldespolitik. Sykes-Picot, Balfour, Lausanne, Ottomanska riket, Judendom, Theodore Herzl, Cecil Rhodes... missa inte denna geopolitiska historiegenomgång!

Sekulariseringen i Saudiarabien döljs av opinionsbildningsmedia, vad kan det finnas för anledning?

Viktigt att ta med sig nu: Ekonomi styr politik, inte ideologier och religioner. Sluta tjafsa om ide-ologiska ismer.

Donald Trump är inte så välvilligt inställd till Tyskland gällande NATO, EU, och de miljarder som de betalar till Ryssland för gas. Djupa statens strategi är som sagt att hålla Ryssland ute och Tyskland nere genom Deutsche bank. Mer om USA, exekutiva ordrar mot nätjättarna och friheten på internet.

Efter det en reflektion om Percy Nilsson och Dan Olofsson som åtalas för grovt insiderbrott. Kan det handla om att Ekobrottsmyndigheten inte lyckas med i princip någonting?

Anders Tegnell gör ännu ett inpass i informationskriget och pratar om ekonomi, intressant att han har blivit expert på det området. Pratar han om att ekonomin är skuldmättad och att det skulle ha med räntebelagda pengar i form av skulder att göra...? Carl gör en monetärmekanisk sammanfattning i alla fall som förklarar den faktiska orsaken, möjligen ensam i Sverige om detta. En annan som skademinimerar är Harry Flam, far till Aron Flam.

Har man några alternativa idéer om hur kronviruset kan botas då blir man blockerad omedelbart på de sociala medierna, speciellt Facebook.

Sen blir det lite om freudianska felsägningar och hur dessa kan användas i opinionsbildningssyfte.

Kinas Three Gorges Dam är nära att kollapsa, och dammar är ju ett känt påtryckningsmedel för den som följer denna kanal.

Fortsätt att sträva framåt! Dela vidare!

#fredagsmys #defria #carlnorberg

Häng med nu för nu blir det mysigt värre ;-)Från fläsk, margarin och folk-cognac till en gapande och blundande befolkning till de stora geopolitiska förloppens utveckling :-)Stöd på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström

Posted by Carl Norberg on Friday, July 31, 2020

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram