Meghan Markle Talar

2020-07-18

Detta såg vi aldrig komma och vi är därför väääldigt förvånade...

Meghan Markle skulle återvända till attacken mot drottning Elizabeth. Det tal som hon och prins Harry gav vid sessionen med drottningens samväldesförtroende, under vilket Sussex kastade sig ut mot Storbritanniens koloniala förflutna var inte tillräckligt. Den här gången har hertiginnan tagit ett steg längre och hennes ord låter som en efterlängtad hämnd. Som Daily Mail rapporterar var Meghan gäst, i en direktsändning, av Global Leadership Summit 2020, en konferens som organiserades av FN genom projektet Girl Up.

Priyanka Chopra, Hillary Clinton och Michelle Obama deltog också i evenemanget, som hölls 13 till 15 juli 2020.

Hertuginnan fokuserade sitt utspel på ras- och könsdiskriminering. Genom att citera Dalai Lama uppmuntrade hon kvinnor att kämpa för sina rättigheter genom att använda "medkänsla" och inte "ilska" . En mycket tydlig metod, Meghan Markle, påverkad av buddhismens huvudprinciper. Ändå skulle det finnas en detalj som kolliderar, åtminstone i utseende, med vädjan till fred och rättvisa. Hertiginnan av Sussex sa , "De i maktens rum, världens ledare och lagstiftare, beror på dig mer än du någonsin kan lita på dem", tillade hon:"Poängen är att de vet det. De flesta av dessa ledare lyssnar inte om de inte tvingas göra det. Status quo är lätt att motivera och svårt att bryta. Gör dem obekväma. " "

Många tabloider har känt med dessa ord som en hård smäll i Drottning Elizabeths ansikte . En ny förgiftad pil från Meghan Markle, som vid hovet kände sig lagd åt sidan, dold för att få den framtida drottningpretendenten, Kate Middleton, att lysa. Det är mycket svårt att inte läsa igenom raderna i Meghans tal som en anklagelse mot inte är alltför förslagen farmor till prins Harry. En "mäktig" som inte böjde sig för att lyssna på hennes ämnen, som fokuserade bara på hennes roll och privilegier. Naturligtvis finns det ingen exakt säkerhet att hertuginnan av Sussex verkligen tänkte på Hennes Majestät när hon talade, men tvivlen kvarstår och skulle inte vara så grundlösa.

Harry och Meghans Kungliga smäll till drottningen: "Storbritannien har att göra med dess förflutna"
Faktum är att fans och tabloider har kommit ihåg att hertigparet är skyldiga sin lyxiga livsstil till de "starka krafter" som Meghan kritiserar så mycket. Låt oss inte glömma att den tidigare skådespelerskan gifte sig med en prins av en monarki och arvslinje till tronen. Till och med titeln Harry och Meghan härstammar från de "maktens rum" som nämns av hertiginnan. Intrycket är att Sussex antyder bra men verkar dåligt. De är fortfarande medlemmar i den mäktiga klassen som de vill komma undan. Meghan Markle vände sig sedan till kvinnor och betonade: "Gör alltid rätt sak, även om det är svårt och impopulärt." Hänvisar Meghan till Megxit? Hur kan man inte spåra i dessa meningar, en önskan att påtvinga sig själv, att visa sin personlighet framför kungafamiljen som skulle ha försökt knäcka den?

Det är inte över med det. Hertiginnan reste också frågan om sociala nätverk: ”Onlinevärlden har makt att hjälpa förutom att göra skada. Det kommer alltid att finnas negativa röster och ibland verkar dessa så starka att det gör dig ont. Men du kan och måste höja din röst för att inte helt sänkas av det bullret " och hon sa: " Eftersom bara buller är en fråga ". Det verkar nästan som om Meghan Markle ville svara i ton till tabloiderna som skulle ha förföljt och förolämpat henne på sociala medier, men också (igen) mot drottning Elizabeth som under den tid som tillbringades vid hovet, skulle ha hindrat henne från att svara på anklagelserna extra i tidningar. Kort sagt lyfter Meghan huvudet och visar vad det är gjort av.

Harrys mormor och den rädslan: "Jag är rädd att jag inte är där när hon dör"
I detta avseende finns det också ett annat intressant avsnitt, i vilken hertiginnan verkar vända sig till sig själv som till kvinnor: ”Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra och rädsla kan förlama oss, men vi får aldrig underskatta vår förmåga att driva oss själva bortom rädsla. Den svåraste delen är att följa våra övertygelser med rätt handlingar. Slutligen avslutade hon: ”Jag kommer att fortsätta att väcka er. Och det kommer min man att göra. " Den sista referensen till prins Harrydet är väldigt intressant eftersom vi förstår att Meghan ville lyfta fram den förståelse som finns mellan henne och hennes man. Båda skulle följa en gemensam handlingsplan, skulle vara helt överens och detta borde räcka för att tysta rykten om att Harry skulle känna sig skyldig och desorienterad. Kan det också vara ett direktmeddelande till Hennes Majestät, ett sätt att låta henne få veta att Harry är lika lycklig i Los Angeles som han aldrig skulle ha varit i London?

Hertiginnans utseende förtjänar särskilt omnämnande. Ärmlös blå klänning och mycket långt, rakt hår. Som Amica- tidningen påpekade ser Meghan Markle i filmen ut som en "squaw" . Ingen detaljerad frisyr eller sofistikerad sminkning. När allt är Buckingham Palace långt borta. Hertiginnan presenterade sig som en vanlig, fri, upprorisk kvinna, kapabel att diktera moderna regler. Framför allt ville Meghan Markle visa att hon hade en stark röst, med vilken hon inte skulle tveka att attackera drottning Elizabeth.

Durante l'intervento al Global Leadership Summit 2020 Meghan Markle avrebbe criticato duramente la regina Elisabetta e i poteri forti.
ilgiornale.it
Durante l'intervento al Global Leadership Summit 2020 Meghan Markle…
Durante l'intervento al Global Leadership Summit 2020 Meghan Markle avrebbe criticato duramente la regina Elisabetta e i poteri forti.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram